• başlığı görünce zorlu psm yeni sezon takvimi zannettim.
    tünelin ucu yine futbola çıktı.
  • nihat abileri önderliğinde süregelen sezondur.
  • ulusoylarının dizayn ettikleri liglerin, tahkim kurulları ve mhk'larla uçuşa geçtikleri yılların, fetönün himmetiyle ayağa kalktıkları dua ile himmet sezonlarının müdavimi olan düşük müptezeller için kendi güçleriyle ayakta durmak zorunda oldukları her sezon gibi oldukça zorlu geçecek sezonların sadece başlangıcıdır. hiçbir şey yokken kıçlarına kazık çakılmış gibi bağırmaları ondan.*

    biraz sakin.

    (bkz: korkunun ecele faydası yok zevk almaya bakın)
  • ankaragücü’nün 8-0 yenildiği bir sezondur. yeni malatyaspor’un sipariş verdiği 15 adet yerli otomobil’i de ankaragücü’nü yenen takım yollayacaktır. vaktiyle teşvik primini icat edenler bu sezonda da yine yasal ama etik dışı bir takım hareketleri icat edeceklerdir.

    zira yukarıda yazanların olduğu her sene yine böyle ağlaya zırlaya geçirdikleri sezonlardı.

    not: renksiz.
  • fenerbahçe iki haftadır hakemler tarafından doğrandığı için akıllara dahi gelmeyen sezon.

    insanımızın ne kadar haysiyetsiz olabileceğinin özeti niteliğindedir.
  • anti fenerli hezeyanı.
    oh ne güzel fenerbahçe ligden koptu ve artık her şey tertemiz. zorlu akıllara bile gelmiyor. oysa imparatoriçeniz dahi tweetlerinde bu duruma dikkat çekip duruyordu. ligin dizayn edildiği, federasyon başkanının fenerli olduğu ve ligin aslında oynanmaması gerektiği söylenip duruyordu, algı kasılıyordu. sonrasında sistematik bir şekilde eş zamanlı operasyonlar başladı, ali koç ve fenerbahçeye dört koldan saldırılmaya başlandı. maalesef ki takımımız da direnemedi. sonuç olarak artık çok daha temiz bir ligimiz var, değil mi? allah düşmanın dahi delikanlısını nasip etsin, amin.
  • 1 - başakşehir
    2 - trabzonspor
    3 - galatasaray
    .
    6 - fenerbahçe

    hayırdır gençler 'kolay' mı geldi ikinci yarı?

    tanım: 2019-2020 kolay gelsin sezonu
hesabın var mı? giriş yap