9 entry daha
  • tam gaz devam etmekte olan operasyondur, öyle ki ligin ikinci yarısını beklemeye bile tahammül edemedi ali koç- nihat özdemir beslemesi troller. galatasaray'a operasyon çekilirken bu arada gelsin fenerbahçe lehine penaltılar, sümenaltı edilsin küfürler.
  • olmayan operasyondur. sen kimsin ki sana operasyon çekilsin. zaten bok gibi takımın var. arkadan iteklenmediğin sürece yerin 6.lık falan.
  • 2 haftada ezeli rakibinin aleyhine 3 penaltı,1 kırmızı kart verilmiş. hepside haksız ama sorarlarsa gs ye operasyon çekiliyor dersin.
  • operasyon çekiliyor mu bilmiyorum. ancak fenerliler bu sene algı operasyonlarına hızlı başladılar.

    u21 hazırlık maçından önce başlamışlardı neden milli takım galatasaray ile maç yapıyor maç neden galatarasay'ın antreman sahasında diye. halbuki daha önce beşiktaş ile de maç yapılmış. fener kabul etse fenerle antreman maçı yapılacak.

    sonra bir tokat olayı tutturdular. tokat atıldığı iddia edilen futbolcu yok diyor. fenerliler görüntü de görüntü diye tutturuyor. galatasaray'ın tüm maçları videoya alındığını iddia ediyorlar. halbuki lig başlamadan önce oynanan bir başka hazırlık maçı yine yayınlanmamıştı. büyük ihtimalle maç yayınlarını televizyonlar yaptığı için klüplerde maç kaydı için bir altyapı bulunmuyordur. neymiş hazırlık maçının videoları alınıp incelenirmiş o yüzden kesin kaydedilmişmiş.

    bu sene ali koç yıpranmamak için kendisini geri çekmiş trollerini salmış ortalığa.
  • yav he he, operasyonmuş. ulan yediğiniz golü iptal etmek için var'da 70 metre gerideki faule bakıyorlar amk. 70 metre geriye gidiyorlar kendi yarı sahanızın ortalarına kadar gidip faul bulalım da iptal edelim ümidiyle. ne masalı anlatıyorsunuz siz.

    maçların sahada kazanıldığını söylediğiniz avrupa arenasında sürekli çatur çutur sikilirken, şaibelerin döndüğü yer denilen süper ligde ne hikmetse şampiyon olan ahlaksız takımın ahlaksız trolleri iş başında gene.
  • bu başlığın ilk entrysi fenerbahçe kullanıyor diyor. kullanıyor dediği takımın aleyhinde 3 tane haksız penaltı 1 tane haksız kırmızı kart çıktı son 2 haftada. fanatiklik çok kötü bir şey akıl sağlığı tehlike altında.
  • söveceğim ağzın bozuk diyecekler.

    ulan hadsiz son 2 haftada 3 penalti aleyhimize verildi. bu haftaki gözün kör değilse eğer alakası bile yok. geçen hafta kırmızı kart verildi. bu hafta olmayan bir sürü faul verildi.

    kazandık diye ses çıkarmıyoruz ama sanma ki salağız. yıllardır lobilerle bir yerlere gelmiş, arkasında tff nin karanlık yüzünü barındıran takımın taraftarının operasyon diye ağlaması, ağlanılacak halindendir.

    ulan falcao nun ayağına 2 3 maçtır top değmiyor.neyine operasyon çekilsin bu takımın?
  • süper ligde operasyon çekilir şampiyon olunur, avrupa kupalarında operasyon çekilmez köy takımlarına elenilir.

    (bkz: avrupa'da maçlar masa başında kazanılmıyor)
  • son 25 yılda kimin daha çok şampiyon olduğuna, kimin daha çok ikinci olduğuna ve hangi takımın son maçlarda şampiyonluk kaybettiğine bakılırsa operasyonların kimin lehine gerçekleştiği anlaşılabilir.
  • hiç bir zaman alınmamış olan operasyondur
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap