• yolu o şekilde kapaması tabii yanlış. böyle durumlar da türkiye de alternatif bir yola yönelmek daha mantıklı oluyor.

    (bkz: eşek hoşaftan ne anlar)
  • yolu kafaya göre trafiğe kapatmak rezalettir. her şeyden önce hastası olan var şusu var busu var.

    birine "sen işinden olcaksın" gibi bir laf etmekte bana göre rezalettir.

    nereden tutsan elde kalır bir rezalet olayı.
  • özet: yağmurlu bir günde a 101 kamyon şoförü yolu tıkıyor ve yaklaşık 15 dakka trafiği kitliyor. conquistador adlı yazar arkadaşımız da bu olayı videoya çekip tepki göstermek için aracından iniyor ve şoföre başlıyor eniğe seslenir gibi gibi seslenmeye; '' sen kime gülüyodun bakim, cevap ver bakim bana, hadi bakim '' falan diyor. az daha devam etse '' patini uzat bana bakim '' diyecek.

    ve bununla da bitmiyor. oradaki diğer çalışanlara '' ismini verin onun bakim bana. şikayetçi olcam ondan, işten attıracağım, verin ismini çabuk '' diye tehditler savuruyor ve hatta hatta '' ne yapacaksın lan 1.50 boyunla heh '' diye şoförün fiziki görünümüyle dalga geçiyor. ''gel gel buraya'' diyor.

    ve gelmiş burada bize ahkam kesiyor. yazarımız haklıyken haksız duruma düşmüş ama kafası basmıyor özet bu. sinir olurum böyle artiz tiplere zaten. her daim kendini haklı görürler ve anlatsan da anlamazlar.
  • esrp (bkz: ekşi sözlük rezalet puanı) ne yazık ki 5/10

    daha kötü bir rezalet bekliyordum, videoyu izledim rezelate mağruz kalan kişi biraz fazla agresif davranmış sanki ,ayrıca elemanları işten attırmakla ilgili tehtidte falan bulunuyor?

    sakin olup efendice şikayet etmek insanı daha haklı yapar unutulmamalı
  • şoförün ismini almanın çok bir anlamı olmayacak olan rezalet. burda yapması gereken polisi arayıp şikayet etmekti. en azından ceza almalarına sebep olurdu. ismini almak istediğin şoför çok büyük ihtimal a101 ile bağı olmayan sadece nakliyeci biri adını alsan kime şikayet edeceksin bana bakıp güldü diye.
    ayrıca seni işten attırırcam ve napıcaksın 1.50 boyunla söylemleri olmamış yakışmamış ve karşı taraf da videoya çekse bir rezalet başlığı açabilirdi bu söylemlerden sonra.
  • herşey rezalet olarak adlandırın bakalım.
  • "1.50 boyunla napıcaksın" diyen bir dingil içeren rezalet.
  • a101 çalışanları gelse ve bunu rezalet diye paylaşsa daha mantıklı olurmuş sanki. kaba dil var, tehdit var, hakaret var.

    buna ek olarak, ben taşıma işi yapan insanları görünce, onların işini kolaylaştıracak neyse ona göre davranıyorum. bir yan sokaktan gitmek arabanı eskitmez ama adamın bir malı 2 metre daha taşıması çok şey değiştirir.
hesabın var mı? giriş yap