• zamazingo40 çaylak ricasıdır.

    kapadokya derbisi
    kırşehirspor nevşehirspor 3.lige cikmak icin 22 nisan pazar günü eskisehir yada ankarada tek mac play off maçı oynayacak (cuma belli olacak) hani derler ya derbilerin tarihi olmalı mazisi olmalı evet bu kırşehir açısından vardır nedeni ise kırşehir'in ilçe yapılma hadisesi;

    1954 secimlerinde hemşerisi osman bölükbaşı'ni destekleyen ve demokrat parti'nin istedigi oyu alamadığı için ilçe yapılan kırşehir...ve nevşehirliler'in o dönemde niğde ili'ne bağlı iken, kırşehir'e bağlanma istegi ile meclise elçi gönderip, daha sonrasında umduklarından daha fazlasını bularak geri dönmesi olayıdır.o sıralarda niğde'ye bağlı olan arapsun (bugünkü gülşehir), nevşehir, (kayseri'ye bağlı olan) ürgüp, kırşehir merkez, mucur, hacıbektaş, avanos ve avanos'a bağlı köyken ilçe yapılan kozaklı ilçelerinin birleştirilmesi ile nevşehir il yapılmıştır.

    1954 yılında ilçe olan kırşehir'in kaman ilçesi ankara'ya, çiçekdağı da yozgat'a bağlanmış, sonra 1957 yılında tekrar il olmuş ise de hacıbektaş-avanos-kozaklı-ortaköy ilçeleri nevşehir'e bağlı kalmistir.
  • hazreti isa'nın doğduğu yıl oynanmış maçtır. sene kısmına 00 yazmak yerine boş bırakmayı tercih etmiş arkadaşlar.
  • 2014'teki maçta ciddi olaylar çıkmıştı. maç yine ciddi olaylara gebe. ancak memleketimin takımı nevşehirspor gençlik kazanır.
hesabın var mı? giriş yap