• hiçbir kuruma asla güvenilmemesi gerektiğini bi kez daha gösteren olay. daha yakın zamanda benzer bir olay vardı ekşide, yine eksik / yanlış bakımdan dolayı sakat kalan kediyle ilgili.

    kediyi köpeği kuşu teslim ettin mi, 3 saat sonra gidip ne yapmışlar diye bakmak şart oldu. muaynede ilgilenenlerle bakımında ilgilenenler farklı oluyor malesef..
  • istanbul genelinde de maalesef bütün veteriner kliniklerinin durumu bu şekilde. iki yıl önce çok benzer bir durum bizim yavrumuzun da başına geldi. benim gözlemlediğim şu, veteriner hekimlerden ziyade yanlarında çalışan tekniker kişiler müdahalede bulundukları için çoğu hayvanın hastalığı tespit edilemiyor. bu yüzden standart tedavi anlayışları serum bağlamak oluyor.
  • benzer bir olayı istanbul'da ünlü bir hayvan hastanesi ile de yaşamış biri olarak başsağlığı diliyorum.

    ben güvenilir veterineri iki kedimi veteriner yetersizliği ve ilgisizliğinden kaybettikten sonra bulabildim ancak. hayvan sahiplerinin kanayan yarası veteriner sorunları.
  • ülkenin her alanında olduğu gibi veterinerler de aynı şekilde bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar. dostlarımızın onların gözünde pek bir değeri yok. (istisnalar kaideyi bozmaz) başınız sağolsun, ne kadar haklı olsanız da, ne kadar dava etseniz de, elinize 3-5 kuruş tazminat geçecektir.
hesabın var mı? giriş yap