• danışıklı dövüş ihtimalini hep göz önünde bulundurmak zorundayız. ancak bu durum bana gerçek gibi geliyor. özal sonrası anavatan'ın düştüğü duruma düşmemek için erdoğan akp ile olan bağını koparmıyor. onun için oy istiyor. kimin milletvekili olacağına karar veriyor. buna devam ettiği için halk ve akp'ye oy verenlerin gözünde genel başkan hala recep tayyip erdoğan. ancak erdoğan'ın bu politikası bence ters tepiyor. çünkü erdoğan'ın parti adına bu kadar önde olması, başbakan ve genel başkan olarak davutoğlu'nun ve hükümetin meşruluğuna zarar veriyor. bu da seçimde oylarının düşmesine neden olabilir.

    bu yüzden bülent arınç erdoğan'a karşı tavır koyarak partinin ve hükümetin ülkenin esas yöneticisi olduğunu gösteriyor. böylece seçimlerden oy oranını yüksek tutmaya çalışıyor. esas soru ise bu durum nereye gidecek ve başbakan ne yapacak ?
  • buna savaş değil de iyi polis kötü polis uygulaması diyelim.. yapacakları şeylere ön hazırlık yapıp toplumun gazını alma çalışmaları..
  • (bkz: #50035232)
  • ya tiyatro değilse diye düşünüp bir keyifleniyorum ki tarif edemem.
    daha böyle laf atmalar falan birşey değil, birbirlerinin çocuklarını kesecek duruma gelecekler vakti geldiğinde (temenni değil öngörü)...
    ama işte 1 saat de olabilir 3 yıl da bunu göreceğimiz süre. ondan hemen heves etmeye çekiniyorum...
  • sonucu olarak akp, batı akp ve doğu akp olarak ikiye ayrılacaktır. doğu akp'ye bizans denecektir.
  • çatışsınlar da kim gelecek abi? chp-mhp koalisyonu mu? adamlarda güvenoyu yok bir kere!
  • mısırımı ve çayımı getirin benim diye bağırarak umarım gerçektir diye düşündüğüm olay. yok kavga gürültü umurumda değil bu ayak takımının yaptığı ne pislikler ortaya dökülecektir bir anda. halkın çoğu umursamasa da biz bilsek yeter.

    edit : ne ileri görüşlüymüşüm melih'e acımadılar.
  • tiyatro olma ihtimali bayağı düşük.

    esat ç., melih gökçek, adını hatırlayamadığım bir takım akpli vekiller erdoğan'ın saflarına geçti çoktan.
    abdullah gül'ün hamlesini bekliyorum ben esas.

    ha bu savaş, fikir ayrılığına yürür ve arınç ile bir takım akp'liler yeni bir parti kurarsa, hiçbir sikim değişmez. birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökecekler ki millet "akpli vekiller pis davranmış." diyecek, tayyip erdoğan'ın göstereceği vekillere oy yağacak, akpliler'in bir kısmı küsecek falan filan.

    aman off, bana neyse.
    sydney'den sevgiler.
  • henüz başlamamış olan savaştır. şu an izlenenler fragmandır.
hesabın var mı? giriş yap