• zaten battığımız bokta iyice lağım çukurunun dibine doğru sürükleniyoruz. işin acı tarafı ise, toplumun çoğunluk bir kesimi tarafından yönetimin hala mükemmelini yapıyor olarak addedilmesi. ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz onların gündeminde değil. bakın algılayamıyorlar demiyorum. gündemlerinde değil. onlar kurdukları çıkar ilişkileri üzerinden bağlılar akp yönetimine. ve bu çıkar sadece para da değil. mevki, kariyer, torpil vs. vs. bu sebeptendir ki ekonomik kriz devam ettikçe sandığınız gibi bahsettiğim kitle isyan bayraklarını açmayacak. sınırsız biat'a devam edecek. ve başlığı açan arkadaşın yazdığı gibi; bu gerçeklikle çukurun dibini boylayacağız.
  • sebebi,24 hazirandan önce pasifte olsa,pek çok kişi beğenmese de iyi kötü bir muhalefet vardı.
    24 hazirandan sonra muhalefet de kalmadı.
    adamlar yay konuş davranıyor artık.
    ülke batsa bunun kim soracak?
  • biz bunu 24 haziran'dan önce söylüyorduk. 24 haziran'da mevcut iktidarla yola devam edilirse her şey daha da kötüye gidecek diyorduk ama o zaman hain ilan edilmiştik. şimdi gayet beklendiği gibi her şey daha kötüye gidiyor, hep birlikte batıyoruz ve yine hain damgası yiyoruz. türkiye cumhuriyeti semih cumhuriyeti'ne evrilince böyle oluyor işte. çok da kafa yormaya gerek yok. batıyoruz işte bakalım dibi ne zaman göreceğiz.
  • bu gidişatla ilgili bir oy tayyip'e bir oy mhp'ye diyenlerin şimdiki düşüncelerini merak ettiğim gerçekliktir. devletin bekası için diyorlardı. vatanseverliklerinden bir şüphemiz yok ancak şimdiki vaziyeti nasıl değerlendiriyorlar bu arkadaşlar?
  • (bkz: kek yeyin)
  • (bkz: dış güçler)

    yersen. ulke teknolojik devrimlerden devrimlere kostugu, her gun bir uretim fabrikasi acildigi, tarimda ve hayvancilikta teknolojik ilerlemeleri takip ederek surekli ihracat yaptigimiz icin tabi ki dis gucler reyizi cekemedi.
  • 16 nisan referandumunda euro 4 liraydı
    24 haziran seçiminde euro 5 liraydı
    daha seçimler biteli 2 ay oldu euro 5’i çoktan geçti böyle giderse seneye bu zamanlar 8 tl civarı olur. inşaat sektörü bitti, bir çok şirket iflas erteleme başvurusu yapıyor cari açık her geçen gün artıyor biri gelmiş yok dolar lobisi ötekisi gelmiş hala daha her şey daha güzel olacak diyor.
    şu ülkede gündem böyle giderse 2 yıla kalmaz hepimiz sümük yemeli alta işemeli deli oluruz
  • ergenekon, balyoz kumpas dedik inanmadınız,

    fetö dedik, muhterem hocaefendi dediniz bize küfrettiniz,

    ihanet süreci dedik, çözüm süreci dediniz inanmadınız,

    esad dedik, esed dediniz saldırdınız,

    ülkenin kazancı yandaşlara ve betona gidiyor dedik, yol yaptı dediniz,

    tek adam rejimi ile refah gelmez dedik, istikrar dediniz,

    kısacası ne dediysek 3-5 sene sonra bizim dediğimize geldiniz....

    şimdi söyle bakalım gerizekalısınız dediğimizde haksız mıymışız ?
hesabın var mı? giriş yap