• limitini sıfırda tutarak güvende olduğunu düşündüğüm sanal kartımdan haberim olmadan alışveriş yapılmasına izin verilmesi durumudur.

    diğer bir sanal kartımda netflix yenilemesi için benzer durumla karşılaştığımda ödemenin başarısız olduğu bana bildiriliyor ve uzatmak istediğim takdirde limiti arttırıp tekrar onaylıyordum ve işlem gerçekleşiyordu. ben de buna güveniyordum.

    vakıfbank şu an haftasonu olduğundan sadece sanal kartımı işleme kapatmamı sağlayabildi. kendim şubeye gidip dilekçe verip uğraşmam gerekecek.

    kısacası vakıfbankta, herhangi biri elini kolunu sallaya sallaya limiti sıfır olan bir sanal kartınızdan işlem yapabiliyor. sanal kart oluşturmanın mantığı da çöp olmuş oluyor.

    bilginiz olsun.

    edit: olay netflix ödemesi değil. farklı bir sanal karttan farklı bir şirketin yıllık yenilemesi. netflix'e ödeme yaptığımı söylemişim zaten oraya takılmayın. olay limiti sıfırda duran farklı bir sanal kart ve çalınan miktar 280tl civarı.
  • 10/10 rezalet.

    benim kaybolunca kapattırdığım kredi kartından 2 ay sonra alışveriş yaptıran rezaletiyle kapışır.
  • beleş netflixci arkadaşı üzmüş rezalet. rezalet mi? dik alası! 10/10'luk rezalet.

    biliyorsunuz ki vakıfbank bol bol sanal kart açmanıza müsade ediyor. netflix de ücretsiz 1 aylık kampanyasını ödeme yöntemi olan kredi kartı bilgilerine göre veriyor. daha önce kullanolan bir kart ise "yoo dostum yoo! daha önce kullanmışsın bedava hakkını." diyor. bizim beleşçi vakıfbank hesap sahipleri ne yapıyor? açıyor iki tıkla yeni sanal kartını, bir ay sonra bir ay daha, bir ay daha derken beleşçiliğin kitabını yazıyor.

    etik mi? hiç değil. paran yoksa kullanma amk! tekrara düşeceğim: rezalet mi, dik alası. netflix bu limiti olmayan sanal karttan nasıl çekim yapıyor bilmiyorum.

    beleşçi dostuma önereceğim şey ise vakıfla uğraşmayıp netflix ile irtibata geçmesi. üyeliğimi iptal edin, paramı iade edin dediğiniz an neden, niçin demeden peki efenim deyip paranı iade ediyorlar.
hesabın var mı? giriş yap