• olaydan bir şey anlayan varsa beri gelsin. hangi tünel? insanların tünelde ne işi var? sırtını nereye yasladın ve neden gaz bombası atılsın içeri?
    kaynak götünüz olduğu sürece bu tip haberler bok at izi kalsından öteye geçemeyecek. siyasi bir karalama olmadığı konusundaki samimiyetinizden ise herkes normal olarak şüphe duyacaktır.
  • istanbul'da he sabah-akşam yaşanan metrobüs rezaletinden farkı yoktur.
  • chp'li belediyelerin şerrinden dua ederek kurtulunabileceğini gösterir. amin. inşallah. maşşallah.
  • (bkz: http://gundem.milliyet.com.tr/…/1522971/default.htm)

    linkteki haberi görüp de hala chp'li belediyeler şöyle ama akp'liler süper diyebilen malların olduğunu gösteren haber.
  • bizzat yerinde yaşamak istediğim rezalettir.

    (bkz: izmir'e dönmek istemek)
  • haberde tek garipsediğim şey, izmirlilerin metroya metro demesi oldu. cidden hayal kırıklığı yaşadım.
  • sabah ise giderken (8:15) , basmane duragindan once metronun bes dakika durmasiyla sahit oldugum gecikmedir.

    tabi bu benim icinde bulundugum metronun basina gelenlerdir, neden durduk, teknik ariza midir, disarida kimyasal savas mi vardi bilemiyorum.
  • pek çokları hala anlayamamış olabilir ancak olayın sorumlusu ne ak parti, ne de chp.

    tek sorumlu fenerbahçe.
  • tahminimce yaşanan yoğunluk işe geliş gidiş saatlerinde taksim metrosundaki yoğunluk kadardır. en azından izmir metrosu küf kokmuyordur. yazılanlar abartılmamışsa gerçek bir organizasyon problemi meydana gelmiş. 6 yıl boyunca yaşadığım izmir'de bir defa bile başıma gelmemişti. talihsiz olmuş, umarım gerekli önlemler alınır.

    ama diyeceğim şu ki paris'te bile bir defasında yarım saat metro beklemişliğim var, işçiler grevde ya da iş bırakmış, yok efendim raylara taş düşmüş vs vs. ulaşım problemini böyle küçük meseleler üzerinden tartışmak cahilliktir.

    ayrıca eğer olay sadece şehirlerarası bok atma yarışması çerçevesinde kalacaksa bizzat içinde yaşadığım istanbul bu kış metrobüs hattında yaşanan gerçek rezaleti, insanların mecidiyeköy metrobüs durağından zincirlikuyu'ya yürüdüğünü, 4 levent'ten çıkan bir aracın 5 saatte maltepe'ye geldiğini hatırlatmak gerekir.

    esas mevzu altından tartışılan şeyler de çok komik. belediyelerin eksiklikleri üzerinden bir bok atma yarışı var. tartışma kültürümüz bu kadar işte.
hesabın var mı? giriş yap