• en meşhur muhalefet gazetesi sözcü'nün adblock engelleyici kullanarak ulaşılabilirlik oranını deli gibi düşürdüğü şu ortamda, yılmaz özdil'de her gün aynı tarz gidiyor ve çok sıkıcı oldu artık.

    istediğin kadar yaz, istediğin kadar konuş, ''anlattıkların karşındakinin anladıkları kadardır'' anlamıyor kimse seni veya okumuyor kimse seni. 80 milyona yakın nüfusun 1 milyonuna bile hitap etmiyorsun kısaca.

    önce ses getirici konuşmalar yapın, canlı yayınlara çıkın, tv'lere çıkmaya çalışın, böyle gazete köşeleriyle kimseye ulaşamazsınız.
  • sonra kılıçtaroğlu akp'li deyince kızıyorlar.
  • adamın yazıları için gün gün başlık açılıyor. insan gerçekten hayret ediyor.

    tanım: okumayacağım birinin yazısı.
  • adamın yazılarının birçoğu ayrı başlığı hak ediyor bence.
  • sıkıntının büyüğü hala kılıçdaroğlu, chp. ve chp'nin boktan siyasetinden medet umanlardadır. bu düzende, tayyip'in vurduğu her şutun gol olmasından garibi, bunların tamamının eski ve yeni chp'nin pasıyla olduğu gerçeğidir.
    kalıpları kırıp bu düzeni bozmak için öncelikle birilerine ve özellikle chp'ye muhtaç olduğumuz yanlışını bozmalıyız.
  • yılmaz özdil'in kimseye eyvallahı olmadığını gösteren bir başka yazısı. adam çalıştığı zamanlarda hürriyet'e giydiriyordu. şimdi kendi gazetesi sözcü'ye, halk tv ye ve chp'ye de giydiriyor..veryansın eleştiriyor..takdir edilesi.
  • kemal kılıçdaroğlu:
    "doğru bulmuyorum."
  • son paragraf 50 kere cevaplansa da inatla sormaya devam edecek şahıs yazısı.

    ulan yözdil, senin öve öve bitiremediğin ulusalcı tipler rte'nin kucağından inmiyor şu an, anıra anıra rte yalakalığı yapıyor o öve öve bitiremediğin tipler, senin karşı tez olarak sorduğun soru bu. fetö konuşmasından alıntı yapıyor, zannedersin delil amk. olm sen niye feto yazılarını takip ediyorsun, ekmeleddin'in kimin önerisi olduğunu bilmeyen yok, fetö konuşması ezberlemekten, rte kankası perinçek güzellemekten haber okumuyorsunuz sanırım.
  • daha ne yapsın adam, olan , bildiği şeyleri yazıpğ kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyor. bu arada şuradan söylemek istiyorum. okumayacağım, köşe ziyanlığı olarak gördüğüm tek yazar ahmet hakan dır. ondan bilmediğim hiçbirşeyi öğrenmedim, hep gündemdeki şeyler hakkında klişe herkesin düşündüğü şeyleri yazıyor boyuna hele son şeyma subaşına yüklenmesinde bitti. ona nasıl köşe veriyorlar aklım almıyor.
  • yılmaz özdil'i sevmeyen aktroller kendilerini yağ gibi belli ediyor boşa araya entry sıçmasınlar komik oluyor. işin garip ve kötü yanı göte göt denilmesini bu kadar güzel bu kadar yandaşlık yapmadan yazan bir adama. burada rte fanatiğine göt kılı diyenlet kemal fanatikliği yaparak kendilerine mal turnusolu mu dedirtmek istiyor ?

    kusura bakmayın ama sokayım sizin fanatizminize. kabul edin kemal kılıçdaroğlu araştırmacıdır doğru söylüyodur ıvır zıvırdır fakat asla iyi bir siyasetçi değildir. yaptığı siyaset değil 90'lı yılların uğur dündar'lı arena programıdır.

    sonra muhalefet neden bir sik yapamıyor ? çünkü daha birbirinize muhalefetsiniz kardeş. bakın göte göt denmesine bir şey demiyorum. eleştirmek eleştirebilmek başka aynı inançla hareket etmek başka. akp seçmeni cahil diye dalga geçersin sen iki kitap okudun diye götün başın oynayıp gevşeklik yaparsan bir bok çıkmaz. herkes elitist herkes entel amk ülkesinde. 2002 den beri de her seçim alırsın eline küsküyü oturursun oy çaldılar diye ağlarsın.

    cb seçimlerinde terörist midir provakatör müdür belli olmayan birine vereceğime. çatı aday adı altında bize itelenmiş bir adaya vermek zorunda kaldığımdan beri genç parti'nin askeriyim.

    chp tabana ineceğim derken kucağına oturmadığı bir ışid falan kaldı. zaten alternatif bir parti kurulsa ki şu an meral akşener gibi gözüküyor. chp seçmeni sağ bir partiye oy verdiğinde ne denilmek istenildiği daha net anlaşılacaktır.
hesabın var mı? giriş yap