• 2 ay önce hepsiburada.com adlı siteden yazıcı aldım, bir türlü gelmedi. pandemiden dolayıdır dedim bekledim hiçbir şekilde iletişime geçen olmadı. bir şekilde ulaştım iade talep ettim ve iade süreci başladı dediler. buna rağmen ne param iade oldu ne de bana bilgi verildi. aksine attığım mesajlara cevap bile verilmedi. günler sonra uğraşarak yoğun çabalar sonucu müşteri temsilcisine bağlandım, ben konuşurken suratıma telefonu kapattı. 1 aydan fazla süredir uğraşıyorum hiçbir türlü sonuç alamadım. ayrıca ürün gelmediği için hem işlerimi yapamadım hem de 700tl paramdan oldum. hayatımda daha ilgisiz ve mağdur edici bir site görmedim. öğrenciyim ve ciddi anlamda bir süredir biriktirdiğim bir paraydı. napmam gerekiyor bilmiyorum...
    görsel
  • birkaç görsel kanıt koysaydın keşke
  • (bkz: amazon.com.tr) is my girl

    yoksa siz hala babanızın alışveriş sitesini mi kullanıyorsunuz?
  • hatalı ürün yollayıp iade istediğinizde de bir türlü iade edemediğiniz dandik alış veriş sitesi. üstelik daha ucuza aynı ürünü çok daha güvenilir kargo şartlarıyla temin edebilecekken ben nasıl böyle bir hata ettim bilmiyorum. basiretim bağlandı.
    sitenin adını sıçsa.burada olarak değiştiriyorum.
  • rezalet başlığı altında hepsiburada övücüleri ardı ardına entryler döşemiş nedense. senin bir sorun yaşamaman başkalarının yaşamadığı anlamına gelmiyor.

    tanım: asla alışveriş yapılmaması gereken site.
  • hep yazdım, yazacağım.

    hepsiburada, geçen sene kasım itibariyle ve hepsijet gibi uydurma şirketlerle çalışmaya başladığı günden beri bitti.

    ben mağdur olanlara da, bu başlık sahibine de üzülmüyorum çünkü ne yazık ki hak ediyorsunuz.

    (bkz: #107203531)
  • kurulduğu günden beri belki 30bin tl nin üzerinde alışveriş yapmışımdır. daha 20 gün önce 3000-tl civarında alışveriş yaptım. hiçbir sorunla karşılaşmadım. zaman zaman ufak tefek pürüzler çıktı ama onlara da anında müdahale edip düzeltti site. sizler nasıl bu kadar sorun yaşıyorsunuz anlamıyorum.
  • kargonun takip etmemişsin kardeş senin yazıcın kargoda. satıcıyı değil kargocuyu bul.
  • mesafeli satış sözleşmesi gereği maksimum 30 gün içerisinde (yazılabilecek maksimum değerdir) teslim edilmemiş ürün için iptal talebinde bulunabilirsiniz.

    olmazsa tüketici hakem heyeti.

    tanım: 1,5 aydır teslim edilmeyen bir adet yazıcı işe ilgili rezalettir.
hesabın var mı? giriş yap