• haber

    internet satışlarına da kısıtlama getirilmesini dile getirdiği açıklamadır.

    bunlar iyice gaza geldi. pandemiyle ne alakası var şu yasakların biri çıkıp anlatabilir mi? hiçbirinin bir anlamı yok. 1984 romanını tekrar yaşıyoruz adeta ülkede.

    --- spoiler ---

    türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu (tesk) genel başkanı bendevi palandöken, içişleri bakanlığının tepki çeken "market tedbirleri"ne ilişkin genelgesini olumlu bulduklarını belirterek, "market genelgesi ile fırsatçılığa son verildi." ifadesini kullandı.

    marketlerin internet satışlarına da kısıtlama getirilmeli. bu konuda bulunduğumuz taleplerin takipçisi olacağız. taleplerimizin dikkate alınarak haksız rekabetin ortadan kalkmasında başta cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan'a, içişleri bakanımız sayın süleyman soylu'ya, ticaret bakanımız sayın mehmet muş'a ve emeği geçen herkese esnafımız adına teşekkür ediyorum.
    --- spoiler ---
  • açıklamayı yapan adamın adını bedevi diye okudum.
  • internet satışları kısıtlansın. çakal esnaf da , 1 liralık ürünü vatandaşa 2 liraya kakalasın
  • meali “3 liralık malı benim üyem olan mini mini tatlış ve kazıkçı bakkallardan 10 liraya alın, zaten sizi kim tokatlasa ses çıkartmıyorsunuz biraz da biz tokatlayalım” olan söz.
  • sürekli yasak talep etmek, ülkenin genel huyu haline geldi farkındaysanız.

    tesk başkanı, esnafa destek talep edeceğine bizim sattığımız ürünleri hiç bir yerden almasınlar diyebiliyor.

    boğuluyoruz yeter artık.
  • ülkede nefret ettiğim 3 meslek erbabı var. birisi taksiciler, birisi müteahhitler, biri de bu küçük esnaflar. bi bitmediniz aq.. anca ülkenin kanını emin.
  • fırsatçı sensin mq. manyağa bak. serbest girişimi baltalamak bu başka bir şey değil. ben de esnaf çocuğuyum, esnaf yanında yetiştim, esnaf katiyen korunmalı ancak palandöken resmen işi fırsatçılığa dökmüş. enteresan çeyler oluyor ama aşırıyor muyuz, hayır.
  • pandemistlerin yasak talep ederek durumu bu noktalara getireceğini çok söyledik ama özelden bir sürü hakaret küfür aşağılam yedik. plaza çocukları ingiltereye abdye bakıp (ki oralardaki yasaklar da ne kaar yasak sorgulanır) yaea lockdown istiyoruz, ölüyoruz yeaa diye takılıyorlardı. alın size lockdown.
hesabın var mı? giriş yap