• garanti bankasının "size özel kredilerimizden faydalanmak ister misiniz?" sorusuna yanıt arayan telefon numarası. açmasanız da sıkıntı yok yani...
  • garanti bankasının son zamanlarda sesimi dinleyip kapadığı kurumsal telefon numarasıdır.
    ilk önce çağrı gözüktü. ertesi gün açtım biraz bekledi dinledi kapadı. ondan sonraki gün bi nefes sesi duydum sanki.
    yanlış bankayla mı çalışıyorum bilemiyorum.
    (bkz: garanti bankası)
  • aradım meşgul çalıyo
  • çok çok çok ağır küfürler edeceğim en sonunda karşıma çıkacak ilk müşteri temsilcisine...
    lan şerefsiz aç köpekler, çalıştığımız şirket maaşımızı sizin bankanız aracılığıyla vermek istedi diye bizim daha önce hiçbir banka ile çalışıyor olmadığımızı, hayatımızda kredi kartı nedir bilip kullanmadığımızı düşündürten nedir size? bi git lan bi git tacizci ibne!! en önemli görüşmemi yaparken arkadan bir arama, hatundan acil telefon beklerken yine bunlardan arama.. delirttiniz lan en sonunda..
    bu kadar iletişim kanalı varken,senin websiten varken, banka kartını kullanıyorum diye bana mail atabiliyorken ne diye kart satmak, kredi vermek ya da saçma bir kampanyadan bahsetmek için beni rahatsız ediyorsun? ihtiyacım olsa ben sana çok daha hızlı ulaşabilirim zaten sığır!!

    "10bin tl karşılıksız kredi veriyorum" dese bu saatten sonra ilgilenmeyeceğim; kişilik haklarına saldırmayı kendine hak gören garanti bankasının tacizci müşteri hizmetleri numarası..
  • "reklamı okuyup iletişim tercihlerinizi değiştirmek için x'e basın" dedikten sonra "iletişim tercihlerinizi 0850 bılabılalbup nolu hattımızı arayarak güncelleyebilirsiniz <hat kesilme sesi>" diyen kurumsal spamcı numara.

    0850'li garanti bankası hattını aradığınızda da sadece telefon numarasıyla size ulaşamıyoruz, hesabınız yok mu, hesabınız yoksa şubeye buyrun oradan halledelim diyor.

    kısacası size spam göndermeyi kesmemek için elinden geleni yapan numara.

    bu bağlamda herkesi yüzer lira dolandırıp, dolandırılanın yüksek dava açma maliyeti nedeniyle sesini çıkarmaması nedeniyle malı götüren ahlaksızlardan anlayış olarak bir farkları yok.

    edit: dün garanti bankası kurumsal kullanıcısı mesaj attı, "konuyu ilgili birimimizle paylaşmak isteriz" dedi, iletişim bilgilerimi göndermem durumunda konuyla ilgili birime ileteceğini söyledi. az önce itibariyle 4440338'den arandım, benimle görüşen kişi ilgili ayarlamaları yaptığını söyledi. cep telefonumu evde unutmamış olsam daha önce irtibat kurmuş olacaklardı, daha önce bu editi yapmış olacaktım, nasip bu saateymiş.
  • dünden beri telefon sapığı gibi durmaksızın arayan numara. meşgule düşürüyorum bi' daha arıyo, açmıyorum arıyo, açıyorum hemmen kapatıyorum arkasından arıyo, telefonla konuşurken beklemeye alıyo kapanana kadar çaldırıyo açmıyorum yine arıyo. yemin ederim 2 gündür eşim bu kadar aramadı beni ya..
  • 3 gündür musallat olandır.

    ilkinde kendi çalıştığım banka sanıp açtım. "-alo" sesimi duyduktan sonra kayıttan başladı saydırmaya "+25000 tl krediniz hazır" diye. hemen kapattım.

    ikincisinde yine aynı şekilde "-alo" sesimi duydu ve aynen kayıttan yardırdı "+25000 tl krediniz hazır" diye. hemen kapattım yine.

    az önce üçüncü kez aradı; bu sefer açtım ama konuşmadım; birkaç saniye bekledi ve kapandı.

    yani sanıyorum ses tanıma olayı var; karşıdan ses gelmezse kapatıyor sistem.

    (bkz: sürekli arıyor efendim durduramıyoruz)

    edit: bu entry sonrası garanti bankası kutumu yeşillendirerek bana ulaştı ve çözüm önerdi. bu şekilde yaklaşmaları hoş. ama çözüm sadece beni değil tüm insanları kapsayacak şekilde yapılmalı. doğru çözüm, olumlu yanıt vermeyen müşterileri yeniden aramamak. (bkz: eyyorlamam bu kadar)
  • iki gündür tarafıma musallat olan durum. alo dememle kredi hede höde diyen ses kaydından kurtulmak için telefonu kapatmak da maalesef yeterli olmuyor, yarım saat sonra tekrar arıyorlar. dinlettikleri telefon menüsünde de istemiyorum ilgilenmiyorum diye bir seçenek de yok zaten.
  • sevgilimle aram bozuk, telefon çaldı heyacanlandim bir anda. baktım bu numara. sanırım bu saatten sonra beni artik sadece bu numara arar. arasında... bilerek açıp ses vermiyorum. bir daha arasın diye
hesabın var mı? giriş yap