• --- spoiler ---
    mary walsh'ın erkek arkadaşı kevin bir ortopedi ameliyatı için hastaneye yatar. mary ameliyat bitimini bekler fakat süre dolduğunda erkek arkadaşını odasında bulamaz. hastanedeki yetkililer olaya müdehale ettiğinde farkederler ki kevin isimli bir hasta hastane kayıtlarında yer almamaktadır. güvenlik kameralarından izlerler, ararlar tararlar fakat kevin'ın varlığına bile yönelik hiçbir ize rastlayamazlar.
    --- spoiler ---

    film bu şekilde başlıyor ve hastanede geçiyor. sürükleyici ve çerez niyetine izlenilecek filmlerden. başrollerde brittany murphy, dean cain, kristen kerr, mimi rogers, peter bogdanovich yer almakta.
  • ilgi çekici fotoğraflar paylaşan bir twitter hesabı. isminden de anlaşılacağı üzere terk edilmiş yapıların fotoğraflarını paylaşıyorlar.
    https://twitter.com/abandonedareas
  • sherveen ile birlikte game of thrones'un light of the seven'ını melodic dubstep olarak düzenledikleri şu parça dinlemeye değerdir. http://youtu.be/kupqivy9mls
  • müthiş duman efektlerine sahip, indie görünümlü yeni ps5 exclusive'i. 2021'in 4. çeyreğinde çıkacakmış.

    trailer
  • melodic dubstep'i hakkıyla yapan ender isimlerden. çok kaliteli işler çıkartıyor gerçekten. canlı performansı olmaması üzücü. bi playlistini baştan sona dinlemek isterdim valla ne yalan diyim.
  • hayret, daha kimse yazmamış ama ps5 için duyurulan abandoned'ın, hideo kojima imzalı yeni silent hill oyunu olabileceği konuşuluyor şu sıralar. ortaya bin tane sözde kanıt sunulmuş.
    - blue box games studios'un attığı şu tweet: abandoned = (ilk harf s, son harf l) [ilk] gösterim yakında.
    - oyunun yapımcısı olan elemanın adının hasan kahraman (evet) olması ve kahraman sözcüğünün japoncasının hideo olması.
    - blue box games studios'un youtube hesabının arka planında "tepeler" (hills) olması.
    - hideo kojima'nın aynı boku metal gear solıd v: the phantom paın öncesinde de yemiş olması -- moby dick studios diye sahte bi' oyun stüdyosu adı altında "phantom pain" diye bir oyun yapıyoruz, şahane olacak diye duyuru yapılmış zamanında -> keighley'nin moby dick studio'nun başındaki isim joakim (kojima'nın anagramı) mogren'le yaptığı röportaj
    - blue box games studios'un twitter hesabının kojima'nın kankası olan geoff keighley'yi takip ediyor oluşu (hepi topu 6 hesabı takip ediyorlar).
    - oyunun ps5 zımbırtısında gösterilen teaser'ının "fotorealistik oyun yapıyoruz. kardeşim" konseptli bombok bir hazır asset şovu olması. kanıt aranıyorsa, asıl kanıt budur bence.
    - ve bu işte bir bokluk olduğuna işaret eden daha bir sürü kanıt-ımsı.

    kojima gibi bir ruh hastasından beklenecek türden bir pr çalışmasına benziyor; iki-üç gün sonra öğreneceğiz gerçeği. bence cidden işin içinden kojima çıkacak ama çıkmazsa da bu entry kendini imha edecektir.
  • eğer bu projenin arkasında kojima yoksa blue box game studios’un yaptığı şey çok yanlış. twitter hesaplarında salağa yattıklarına bakmayın. oyuncular paranoyak değil. apaçık silent hill ve hideo kojima ile ilgili bağlantılar var. bilerek yaptıkları ortada. reklam yapmak için böyle bir yol seçtiler ise bu oyunun boykot edilmesi gerekir. başkasının ismi ve başarıları üzerinden kendilerini pazarlıyorlar resmen. eğer işin arkasında kojima varsa sıkıntı yok. saygılar abi.

    tüm olayları okumak isteyen için link: https://www.reddit.com/…ium=ios_app&utm_name=iossmf
  • hideo kojima zamanında oyununa kürt karakter koyunca kürt-kurt kelimelerini karıştırıp sniper wolf diye bir isim bulmuştu. adam türkçeye çok uzak değil, hideo'yu tükçeye çevirtip kahraman kelimesini bulmuş olabilir.

    abi çıkarsın ortaya ben hasan kahraman. hideo kojima değilim. bu oyun da silent hill değil. annemgillere selam dersin geri gidersin ya. hideo kojima olmadığını kanıtlamak bu kadar kolay.

    tabi üstteki mesajda dediği gibi başkasının üzerinden reklam yapmak tatlı geldiyse işler değişir.
  • son paylaşımlarıyla artık iyice "napıyonuz lan" dedirtmiştir. anlayamayan varsa: arkadaki yılansı-bulanık figürün "göz bandı" var. işin içinden artık kojima çıkmazsa, bu yavşaklar sektörden aforoz edilir.
  • bu kadar sahte* duyurunun arkasından kojima ve silent hills çıkmaz ise dolandırıcılıktan başları baya ağrıyacak olan şirketin gizemli oyunu.
hesabın var mı? giriş yap