• turkcell'in hava durumu, sağlık gibi konularla ilgili beleş kısa mesaj hizmetleri var. sağlıkla ilgili olanların içeriği bu acıbadem sağlık grubu tarafından sağlanıyor. sağolsunlar beni obeziteden korumak için ellerinden geleni yapıyorlar. gönderdikleri iletiler o kadar komik ki, aha bi tane örnek vereyim:

    "yeme isteğini oluşturan partiler, arkadaş ve iş toplantıları gibi sosyal durumlara karşı dikkatli olun. <b>yiyecek büfesinden uzak bir yerde sohbet edin.</b> böylece konuşmalarla yemeğe olan ilgiliniz dağılır."

    ulan her gün de "obeziteyle savaş" temalı ileti yollanır mu yahu? bir gün de olsun "yatmadan önce dişinizi fırçalayın, yoksa kanal tedavisi götünüze girecek" falan deyin be?
  • acıbadem hastaneleriyle başlayıp büyüyen sonra palazlanıp sigorta şirketi vs. de kuran, yurtdisinda bile hastane açan mehmet ali aydınlar adlı özal dönemi zengininin şirket grubuna verilen isim. yerleri istanbul altınizade'de bulunmaktadır.
  • (bkz: #25093063)
  • 15 şubat 2005 yılında kariyer.net üzerinden çağrı merkezi elemanı ilanlarına yapmış olduğum başvuruya, sağolsun, 20 ekim 2011'de cevap vermiş firma. espri anlayışlarına hayran kaldığım cevap da şöyle;

    "sayın x,

    acıbadem sağlık grubu'na göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.

    acıbadem sağlık grubu'nun büyüyen ve gelişen yapısında oluşan yeni kadrolarımızda görev almak için www.kariyer.net üzerindeki güncel ilanlarımıza başvurarak ya da www.acibademkariyer.com adresinde özgeçmişinizi oluşturarak iş başvurunuzu güncel tutabilirsiniz.

    size başarılarla dolu bir çalışma yaşamı dileriz.

    saygılarımızla,

    acıbadem sağlık grubu"

    sanırım yeni bir insan kaynakları düzeni kurdular ve biri çıkıp "ey kariyer.net! sen mi büyüksün? ben mi? değiştiricem ulan bu düzeni!" diye haykırdı.
  • çok kırgın olduğum yer. üç adet mülakatı geçirdikten sonra dördüncü görüşmede teklif aşamasına geçeceğini sanan bendenizi üç gündür aramayan, her tür zor şartına rağmen yıllardır çalışmak istediğim yer. çok kırgın ve mutsuzum sözlük çoook...
  • acıbadem hastanesinin çoğunluk hissesine sahip "almond holding", spk'ya borsa kotundan çıkmak için başvurup olumlu yanıt almıştı. bunun üzerine almond holding,ortaklara çağrıda bulunarak 1 lira nominalli b grubu acıbadem sağlık hissesi için 24.90 lira çağrı fiyatı belirledi. elinde acbadem hissesi olan varsa aracı kurum deutsche bank'ın kapısını aşındıracaktır önümüzdeki günlerde, hisse sahiplerinin bilgilerine.
  • erkek ve bayan voleybol liglerine 2 sene boyunca sponsor olmuştur.
  • 5 yıllık aktif iş hayatımda gördüğüm bildiğim onca şirket arasında en antiprofesyonel insan kaynakları birimine sahip şirket.

    işe alınma sürecinde bekleyeni, yahut "gidiyorum ama nereye gidiyorum bilmiyorum" diyeni varsa iştir ekmektir tabi ama siz gene de bir daha düşünün.

    (buraya detaylı maddeler gelecek)
  • bu şirketin insan kaynaklarına belirli dönemlerde işiniz düşmemeli..

    - yıl sonu: özellikle uzak durun..
    - yıl başı: insan kaynaklarının yılı şubatta falan başlıyor..
    - yaz başı: tatil planları falan, insan kaynakları (ik) çok meşgul olur..
    - yaz sonu: malum, okullar açılıyor, ik'daki insanların çocuklarının hazırlıkları falan, iş yalan olur..
    - mart ayı: mart kapıdan baktırır, melül melül bakarsınız telefona ik arayacak diye..
    - ekim kasım: "bizim bu aralar birilerini işe almamız lazım, aldık aldık, alamadık nisanda kısmet" ayları..
    - nisan: şanslı azınlıktaysanız, ik sizi arar..
    - mayıs: bahar havası ik'ya fena bastırır ..
    - temmuz: ik, "bu sıcakta bulunan elemandan hayır gelmez, boşuna aramayalım" mantığında olur..
    - her ayın belirli günleri: "aman uğraşamam şimdi, benim browne intense'im nerde?"
    - cumartesileri ve pazarları zaten çalışmıyorlar..
    - ramazan kurban bayramı, arifeyle beraber 11 gün tatil.. ik arayacak diye beklemeyin..

    böyle uzar gider bu liste.. siz de beklersiniz ki, ik'dan biri iyi gününde olacak da size geri dönüş yapacak.. ölme eşeğim ölme..
  • 2 şubat 2014 'de acik mektubumu hak eden kurulus.

    acıbadem sağlık grubu
    geçtiğimiz hafta sonu gemlik'te idim. ortağı olduğunuz konur tıp merkezini sık sık ziyaret ettim.
    günde iki kez çantamda götürdüğüm clexane iğnesini yaptırdım. günde üç kez gene çantamda buz kalıbında muhafaza ettiğim ve yanımda götürdüğüm, hemşirenin içinden 2 cc enjektörle çektiği ve 2cc sizin suyunuzdan katarak nebulizer cihazına yerleştirdiği perlinganit isimli ilacı soludum.

    çantamda buz kalıbı taşıma özgür idaremin verdiği bir karar değildi, ilacımı muhafaza edecek yerleri olmadığı için bütün gün yanımda gezdirdim.

    hava kablosu, maske ve ilaç haznesinden müteşekkil kişiye özel parçaları çantamda muhafaza edip her gidişimde yanımda götürdüm, aynı malzemeleri kullandım zira dünyanın kirilliliğine artı katkım olsun istemiyorum.
    konur tıp merkezini her ziyaretimde 42 tl para tahsil ettiniz. yani sabah 42 tl, akşam gene 42 tl. bu rakam, sgk indirimli fiyat. bu fiyat politikanızı kınıyorum. kendi ilacımı götürmeme rağmen, clexane gibi çocuk oyuncağı bir iğne yapmak için ve sadece nebulizer cihazınızın 5 dakika kadar elektrik sarfetmesi karşılığında tahsil ettiğiniz fahiş fiyatları gerçekten, esefle kınıyorum.

    bir de teşekkür etmek istiyorum; sayenizde kendi kendime clexane yapmasını öğrendim, zaten ıstanbul'daki evimde nebülizer var, ağır olduğu için yanımda taşımak istemedim. konur tıp merkezinin sahip olduğu nebülizer cihazı çok yeni ve pahalı bir model değil, ben zaten 3 ziyarette cihazın parasını size takdim etmişimdir, muhtemelen aylık elektrik faturanızın da yüklü bir kısmına sponsor olmuşumdur.

    ayrıca yeni yaptırdığınız binanın kaç kg çimentosu benden, bilmiyorum. en iyi dileklerimle, umarım bu yazıyı birileri görür.

    geri dönüp telefon ettiler, ne dediler? :-) hiiic! yikama yaglama ince ayar.. yazili cevap isteyenin bir yüzü kara yollamayan zenci :-)

    http://www.turkiyesaglikturizmirehberi.com/…ezi.asp
    http://www.gemlikkorfezgazetesi.com/…ukseliyor.html
hesabın var mı? giriş yap