• sanırım diyet moderatörü...
  • yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye bir grup kurmuş facebookta, ordan biraz araştırıp şekeri hayatımdan çıkarmaya karar verdim ve 1. seviyede n başladım diyete. zayıflamak bu işin yan etkisi diyebilirim asıl amaç yitirilen sağlığı tekrar bulabilmek.
  • bu arkadaş, insanlara, peygamber böyle yapardı, şöyle yapardı diyerek dini inançları üzerinden saçma salak bilimsel dayanağı olmayan diyetler tutmalarını öneriyor. arkadaşım annesini yerde baygın halde yatarken ve kusarken bulmuş. bu adamın önerdiği 5 günlük diyeti uyguluyormuş. kadın yerinden kalkamıyormuş bütün gün. anlatırken ben sinirlendim, kendisi ağlayacaktı neredeyse. bu adamlara inanıyorsanız ciddi gerizekalısınız. kilo vermenin sağlıklı yolları var arkadaşlar kendinize gelin ya.

    şu alttaki diyet programı denilen şeye bir bakın. bu nedir amına koyim? çay içip duruyorlar. muhtemelen kendi sponsoru olan çayları falan satmak için insanlara kendilerine zulüm uygulamalarının doğru olduğunu söylüyor.
    https://tr-tr.facebook.com/…oyu-g/2002810773376571/

    https://twitter.com/ahmetapa_ bu da twitter adresi. bak hele kapak fotoğrafına bak. neymiş her hastalık tokluktanmış. bunu da hz muhammed söylemiş. siktir oradan.

    bir de sayfasının açıklamasına bakın. hadisler allahlar vsler uçuşuyor. insanlar da bu adamın bir şey bildiğini zannediyorlar.

    https://hizliresim.com/ht8zxa
  • kendisi hakkında yazdığı bilgilendirme yazısında eğitiminin olmadığını belirterek kimsenin sorumluluğunu almıyorum diyor ve ardından binlerce insanı sürüklüyor! allah, peygamber dedikçe de insanlar peşinden geliyor. bir çok ayette ve hadiste işi ehline verin denirken, insanların neden eğitimsiz bir adamın peşinde sürüklendiğini anlamak güç. rengin börekçi hanımı takip edin. bir doktor olarak çok güzel yönlendirmeler yapıyor. eğitimli-bilgili.
    kendi hakkındaki bilgilendirme yazısı da şu;
    bildiğiniz üzere;
    ben bir doktor değilim, sağlık çalışanı, diyetisyen, şifacı haccam değilim. sadece kendim için yaptığım takvimimi internet ortamında herhangi bir amaç gütmeden paylaşıyorum.

    bu yüzden;
    hiç kimsenin sorumluluğunu almadığımı buradan açık ve net bir şekilde beyan ederim.

    yaklaşık olarak 20.000 (yirmibin) kişinin aynı anda uygulayacağı ve bugüne kadar hazırlamış olduğum en iyi takvim olan “2020” yılı seviyeleri uygulama takvimini sizlerle paylaşıyorum.bu takvim ile ilgili sizlerden küçük bir ricam odur ki “paylaş” butonuna basarak, bu takvimin daha fazla kişiye ulaşmasına vesile olmanızdır.

    1- takvim ile ilgili bu gece nasipse 23:45 civarında “facebook grubunda” bir canlı yayın yapacağım.

    2- sizlerin “takvim” ile ilgili bilmeniz gereken tüm detayları ve ayrıca seviyeleri de sesli olarak sizlere telegram'da anlatacağım.

    telegram kanalının adresi t.me/ahmetapa

    3- takvim resminin yüksek kaliteli bir versiyonunu yine telegram kanalında dosya olarak paylaşacağım. facebook maalesef kaliteyi düşürüyor ve resimler bulanık gözükebiliyor. bu aksiliğin benden değil facebook'tan kaynaklanan bir durum olduğunu bilmenizi isterim.

    sizlere tavsiyem telegram'dan takvim resmini indirip 5 tl'ye renkli çıktı almanız ve evinizde gözünüzün gördüğü bir yere asmanızdır. bu sizleri inanılmaz derecede motive edecektir.

    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, 23:45'te inşallah gruptaki canlı yayında görüşmek üzere allah’a (c.c.) emanet olunuz.

    ~ahmet apa
  • ağır şarlatan! buna inanacak, söylediklerini uygulayacak kadar ne yaşıyorsunuz siz ya...
  • allah din kitap yorumlarını, inancını yaşam tarzını bir kenara bırakarak beslenme seviyelerini ilk 3 nü uyguladım sayfadaki beslenme ve alternatif tedavi yöntemleri tavsiyesi ile şifalandığım yönleri oldu. aidin salih ekolünü bu adamın sayfasından keşfettim karaciğer temizliği, 2-3 günlük açlıklar daha bu aşamalara gelemedim ama bana yıllardır dayatılan beslenme stilinden daha iyi geldi şu meşhur if stilleri gibi insanlar kendilerinde uygulayıp grupta rapor paylaşıyorlar adam açık, açık belirtmiş ne olup ne olmadığını orada kendi üstünde deneyimlediği, tecrübe ettiği şifasını gördüğü sistemi insanların hizmetine 'bedava' sunmuş ki bu işindeki samimiyetine bakıyor kötü yorum yapanlara aldanmayın ilk önce kendiniz deneyimleyin. bakın inanç ayrı birşeydir, beslenme ayrı birşey önyargı ile yaklaşmayın bende yaklaştım çünkü dedim fasafiso bunlar bir uyguladım bedenim rahatladı, uykularım düzene girdi kalp ağrılarım azaldı, sağlıklı kilo vermeye başladım dinç hissettim yani. yapacak olanlara, yapmak isteyenlere tavsiye edebilirim.
  • facebook grubundan gördüğüm 7 seviyeden oluşan sistemini uyguladım.
    gerçekten başarılı. adam benim derdim "kilo verdirmek değil" "doğru beslenmeyi öğretmek" diyor ve haklı da. bu arada 93 kilodan 69 kiloya düşüp kuş gibi hafifledim. ve en önemlisi açlıktaki lezzeti keşfettim. inanılmaz yaşanır.

    edit: iksir denilen şeyle milleti istismar ettiğinden gözümden düşmüştür. para bunu da bozmuştur.
  • facebook sayfasında aşağıdakileri yazan şarlatan.

    -ezberleri sürekli bozduk ama kendimizi asla bozmadık, elhamdülillah. "eğer bozulacağım varsa ben bozulmadan al canımı." duama, aminlerim eşlik etmektedir.

    şimdi de diyorum ki covid dahil her tür rna virüsüne maruz kalmış bir bedeni iyileştirdiğini ve belirli ölçekte kullanıldığında ise bulaşmayı önleyici etkisi olduğunu teyit ettiğim bir iksirim var.

    inanması çok zor değil mi? evet, biliyorum. ama artık kimseye eski günlerdeki gibi "bana inanıyor musun?" diye soramayacak kadar yoruldum. bu yüzden bir tek cümlenin açıkladığı düstur ile yoluma devam ediyorum.-
  • devletin görmezden geldiği ve denetlemediği şahıs.

    toplumumuz “allah, peygamber” ile lafa başlayıp da kendisini sürükleyen mucize karakterlerin peşinden gitmeyi sever. popüler olmuş karakter.

    adam türbanlı kadınları ve bilimsel olmayan paylaşımları kullanmış genelde. kendini özenle saklıyor. para almadığını iddia ederken, kimse (bkz: bu değirmenin suyu nereden geliyor) diye sormuyor. iksirli şifalar dağıtırken, yeri-yurdu neresi, gerçekte ne işle meşgul acaba?
  • üslupsuz, seviyesiz ve konuşmayı bilmeyen tipin teki. ayrıca cemaat gibi bir şey oluşturdu gözü şimdilerde a.ş kurmak.
hesabın var mı? giriş yap