• 1946-2002 yılları arasında 4 milyar 116 milyon 394 bin adet fidan dikilmişken, 2003-2019 yılları arasında 4 milyar 637 milyon 72 bin adet fidan dikilmiş. çevre, yeşil, doğa diye ortalığı yakıp yıkanlar oturup bir daha düşünür umarım. tık

    özelden saçma sapan yazıp zeka seviyelerini belli edenler şunlara da bakabilir.

    tık

    tık

    tık

    yanan her orman ağaçlandırılıyor. he ormanları kim yakıyor? evet doğru bildiniz. birilerinin ittifak yaptığı partinin destek verdiği terör örgütü.

    dün burada yazmıştık(bkz: #114240824)

    birileri yeşil alanları satışığa çıkarır (bkz: ibb’nin yeşil alanı satışa çıkarması)birileri ise teröristlerin yaktığı ormanları ihya eder. ama buradakiler sanki müsebbibi belli değilmiş gibi ormanları kim talan etti der. kim olacak senin oy verdiğin chp’nin ittifak yaptığı hdp’den destek alan pkk!

    saydın mı diye soran iki ayaklıların okuma kabiliyetleri varsa bir de buraya bakmalarını istirham ediyorum
  • ulan gerizekalı internet ortamında bir fenomen arkadaşlar hadi fidan dikelim dediğinde 1 milyon ağaç dikilen, insanların kendi parası ve çabasıyla ağaç diktiği bir dönemi ak partiye bağlamak nasıl bir mallıktır?
  • aynen katılıyorum son 17 yılda ülke jungle'a dönüştü.
  • haklı beyan. ülkenin gittikçe aborijinler’e dönüşmesinin başka bir açıklaması yok.
  • bu ağaçların kaçı tuttu?
    kaçı doğru yerde doğru zamanda doğru ağaç türünde dikildi?
    daha da önemlisi, kaçı ilerki dönemlerde "yandı" ?
  • fidan dikilmiş istatistik olarak çok güzel bir sayıda hem de. ancak bu fidanların kaç tanesi ağaç olacak kadar kurumadan yaşamıştır.

    fidan dikme/orman olma oranının çok daha etkili bir istatistik olduğunu düşünüyorum. yani dikmek güzel de bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur derler. bu fidanların kaçta kaçına ilgi gösterilmiş, kaçta kaçı yetişip ağaç olup orman vasfı elde etmiş. bunlar önemli konular.
  • ağaç dikilmez fidan dikilir, ağaç olması uzun yıllar alır.

    rant için kesilmesini onaylamak 2 saniyelik iştir.
  • papatyayı da fidandan sayıyordur bunlar, her pozitifi vakadan saymadıkları gibi.
hesabın var mı? giriş yap