• açtıkları başlıklar ve yazdıkları esprilerden de görülebilecek olandır.
  • şu hayatta hiçbir canlı mahlukatla karşılaştırılamayacak derecede olandır. olmayan şeyin seviyesi mi olurmuş azizim?
  • menfaatleri ile ters orantılıdır. bir kadro kapmak, ihale almak, devletin imkânlarını hak etmeden elde etme ihtimalleri arttıkça " zekâ " modunu kapatırlar ve beyinleri ile değil başka organları ile olayları yorumlayıp etraflarına cehalet saçarlar.

    menfaatleri kesildiği an aniden bir aydınlanma yaşayıp " kandırılma " modunu açıp en yakın güce yanaşırlar. zekâlarını sadece trollüğünü yapacaklari gruplar arasında geçişlerde kullanırlar.
  • telegram grubunda sözleşip açtıkları başlıkta, tek kişi için bile yetersiz olduğu görülür...

    “sende beş var, onda 20, ötekinde 9” toplayınca dahi bir şeye benzemiyorsunuz!
  • akı karası fark etmez; satılık klavye, trol falan yalan bu işler. kendi işine baksın herkes.
  • eksilerde bir yerde...
  • 1000'i birleşse tek bir tane atatürkçünün zekâ seviyesine ulaşabilir mi, orası tartışmalı.
  • seviye belli bir ölçüyü belirler. ama bunlarda ölçü yoktur. zekaları var mıdır? evet vardır. zeki olmasalar yaptıklarının, duruşlarının farkına zor varırlar ama bunlar yaptıklarını gayet iyi biliyorlar ve bilinçli yapıyorlar. nereye varmak istediklerini, ne yapmak istediklerini, sonuçlarını gayet iyi biliyorlar yani planlı ve programlı adamlar. boş beleş tipler değiller. yalan, dolan, iftira, provokasyon, yanlış bilgi her konuda eğitimli hem de gayet iyi eğitimliler. cahiller, cahilliği okumayan, anlayamayan olarak almayın ama. çünkü cahiller zekidir ve yaptıklarını bilerek, seçerek yaparlar. yaptıklarının gayet de bilincindedirler ama o kadar kötüdürler ki bile isteye devam ederler. aktroller seçilmiş, eğitimli, bilinçli, zeki kişilerdir. bir toplumu yıkmak, yozlaştırmak, ayrıştırmak görevlerini gayet de bilerek, zevkle yerine getirirler. iflah olmazlar, değiştirilrmezler. bugün aktrollse yarın chptroll olabilirler yani mrnfaatleri nerede ise orada yaşarlar bunlar.
    allah tüm toplumu bunlardan korusun.
hesabın var mı? giriş yap