• izmir çamdibinde yıllardır hizmet veren restoran / steakhouse.

    kasap olarak başladı, sonra dönerci, lokanta, restoran derken, son 4-5 yıldır da steakhouse konsepti var. nusret'ten sonra heryer steakhouse konsepti yapmaya başladı ama bu da diğerleri gibi olsa yazmazdım. anlaşılacağı gibi sürekli kendini geliştiren işletme. sahibi genelde orada oluyor ve bizzat servis yapıyor.

    şu an izmir'in en iyi "etçi"si diyebilirim. sadece steak'ler değil, çorbasından kebabına dönerine kadar etten yapılan herşey var. her bütçeye uygun birşeyler bulunuyor menüde.

    bence en iyi fiyat/performans ürünleri çorba, döner ve hamburger. hamburgeri gerçekten iyi. kebap denemedim bilmiyorum, izmirde kebap lahmacun antepli ramazan ustada yiyorum.

    bilindikçe duyuldukça fiyatlar artmaya başladı, buraya başlık açıp açmamak konusunda tereddüt ettim oyüzden. öyle nusret stayla kafesti lokumdu sipariş verirseniz hesabı geçiriyorlar.

    tek kötü yanı alkollü içki satmıyorlar, birde artmaya başlayan fiyatlar.
  • paça çorbaları efsane.
  • manisa'da hacıoğlu'ndaki kadar iyi olmasa da izmir'de yüzüne bakılır iskenderi bir burada bulabildim. koskoca izmir'de bu kebap olaylarından anlayan doğru düzgün mekan bulamadım.

    özel salatalarını kesinlikle deneyin. çileklisi de kavunlusu da benden tam puan aldı. 2 kişi gitmişken paylaşılacak şekilde yemeklerin yanında söylemelik.

    mekanı da çok hoş. son doğum günümü burada kutladık, gayet zevkliydi.

    restoran haricinde kasabı da var, sık sık alış veriş yapıyorum. etler ve pişirmeye hazır köfte/kebap/döner ve bunların yanı sıra içi kaşar ve çedar dolu katlanmış yarım daire şekilli özel köfteleri var, hepsi gayet lezzetli. çalışanlar gayet güler yüzlü, kaliteli insanlar.
hesabın var mı? giriş yap