• gençlere biz daha ölmedik teknolojiden anlıyoruz mesajı vermeye çalışan koca çınarlardır. adamın kolunda en pahalı akıllı saat var ama bir bakıyorsun göt göbek bağlamış 150 kilo. arkadaş sen ne yapıyorsun bu saatle takmışsın koluna boş boş geziyorsun.ulan biraz yaşının adamı ol adam gibi saat al. o hani kıkır kıkır gülen z kuşağı var ya senin haline gülüyor.
  • adam gibi adamlardır.

    z kuşağının her teknolojik gelişmeyi kendileri kullanır zannetmesi de kabak tadı veriyor. ulan o kullandığınız her teknolojiyi bulup, icad edip üretenler boomer dediğiniz 30 yaş üzeri adamlar zaten. siz anca sokakta tiktok dansı yapın.
  • z kuşağı mallarının teknolojiyi instagram twitter kullanma youtubeda yarrak yarrak kanalları izleyip yarrak yarrak adamları fenomen yapmaları kendilerini teknoloji dahisi zannettirmiş başlıktır. siktirin gidin tiktok çekin kekolar
  • ben de diyorum neden kulağım çınlıyor...
  • çok seviyorum saatimi. sabah ilk işim saatime bakmak, kaç saat uyumuşum, kaç saati delikli kaç saati deliksiz diye* kaldı ki bu yaşıma kadar elimde kolumda bir şeyle uyuyamazdım, bu meret acayip rahat. bir diğeri adım saymak. günde 10 bin adım hedefim var, adım sayımı gösterip tamamlamama yardımcı oluyor. bir de ben çok unuturum telefonumu sessizde. ulaşamayanı deli ederim. gelen arama, mesaj bızzt bızzt hep kolumda. çok işime yarıyor yani.

    yahu bu 30 yaş üstü ölsün mü, ne istiyorsunuz siz bizden?.. ailesine ülkesine en çok katma değeri olan insanlardır 30 yaş ve üstü insanlar. belli ki 20’li yaşlardakiler bizi kıskanıyor. *
  • pişmaniyeye dönmüş kıçının kıllarına bakmadan ben de gencim demeye çalışan şahıstır. akıllı saat z kuşağında güzeldir. sen takınca olmaz. onda güzeldir.
  • 30 yaş üstü insanın kalbi olur, şekeri olur, tansiyonu, kolesterolü, damar sertleşmesi, karaciğer yağlanması olur. nabzını zartını zurtunu kontrol etmesi gerekir. sporu şuursuzca değil kontrollü şekilde yapması gerekir.

    esas 30 yaşından küçüklerin neyine akıllı saat. kaç adım attın ne kadar kalori yaktın sen ne edecen onu? git mahallende yakalamaca, saklambaç, top, mop oyna öyle yap sporunu işte. zaten kilo milo aldıysan da metabolizman hızlı hemen veriyorsun.
  • ne alaka lan? teknoloji böyle bir imkan sunmuş,o da parayı basıp almış. o zaman son model telefon da bilgisayar da kullanmasın. hatta ölsün amk. ama içindeki kompleksten dolayı ölmesinden de bir şey çıkarırsın sen.
  • 61 yaşındaki tim cook'u o saati koluna taktığı için kınıyorum. oysa 31 sene önce bırakmalıydı akıllı saat takma işini.
  • sanki hiç 30 yas üstü olmayacakmissiniz gibi yorum yapmayin amk.

    zaman su gibi akiyor. parayla degil, sirayla bu isler. sizi de görücez.
hesabın var mı? giriş yap