• "ama aleviler öyle mi? ne kitaba saygıları var ne de peygambere."

    bunu yazan dallamayı 13 milyon alevi siksin diyor ve engelle butonuna abanıyorum.

    tanım: chp düşmanlığını alevi düşmanlığıyla süslemiş bir bölücü iddiası.

    not: ateistspor

    edit: başlık başa kuzgun leşe.

    büdüt: dikkat çekmek lazım (bkz: bilgi üniversitesindeki köpekler ormana atılmasın)
  • alevi olmayan bir chp'li olarak söylüyorum. seninle ne aynı dine ne aynı kitaba ne de aynı peygambere inanıyorum zira atestim. fakat sünni olsaydım bile sizin gibi yalancı dini çıkarları için kullanan paraya tapan insanlarla aynı dine inanıyor olmayacaktım.
  • devlet içinde alevi kaymakam, amir, müfettiş, vali, bakan, emniyet müdürü yokken "alevi kayırmacılığından" bahsedenleri göstermiş dandik tespit.

    edit: black n whiteuyardı. tanıdığı bir alevi, ilçe emniyet müdürü imiş. eklemek istedim.
  • fetöcüler mi ele geçirdi aleviler mi karar verin dediğim durumdur.

    açıkçası chp'den hiç hazzetmem, kendi çapında muhafazakar biriyim ama trollük de olsa bir yere kadar.
  • kansızların ülkeyi ele geçirmesinden evla olan durum...
  • millet marsa koloni kuracak ve biz bu coğrafyada mezhep savaşları yapmaya devam edeceğiz. ben anladım.
  • chp'nin oylarının büyük çoğunluğunun alevi kesimden olmasından kaynaklı olağan durumdur. bunun dikkat çekmesi ve bunun kayırmacılık olduğunun düşünülmesi fikrimce bilinç altındaki bir küçümsemenin sonucudur. alevilere edilen hakaretlere bir şey demeyeceğim yakmadığınız sürece kardeşiz. ayrıca dedemin babası çanakkale gazisidir kurtuluş savaşında da yan yanaydık yani.
    dipnot: kitaba da peygambere de saygım sonsuzdur. aksi iddia edildi diye belirtmek istedim. dinim kendime inancım kendime kimseye hiçbir şey ispat etmek zorunda değilim.
  • ırk, mezhep farketmeden kendisine kucak açan partide kendilerine yer bulmuşlar demek ki, ne mutlu onlara. eee ne yapacaklardı yani, bedevi sevici vahabilerin, "afedersiniz alevi" diye kendilerini aşağılayan bölücülerin partisinde mi yer alacaklardı bu insanlar? üç beş tanesi bile öne çıksa "cöhöpöyü ölö göçördölör" diye goygoy yapıyorsunuz, az orospu çocuğu değilsiniz siz de ha;)
  • ayıptır, günahtır, terbiyesizliktir.
    sana ne lan kim neciymiş. alevi olsa ne yazar sünni olsa ne yazar. hırsız, yüzsüz, yavşak olmasın bizdendir.
    gözünüzü seveyim şu da aleviydi bu da aleviydi demeyin alevileri övmek veya yermek için. birisinin alevi veya sünni olması sadece onu ilgilendirir. beni ilgilendiren kısmı, arsız mı, yüzsüz mü, hırsız mı, yavşak mı, vatanı satmaya gelince fırsata atlıyor mu, para için her şeyi yapar mı? bunlar önemli, gerisinin de dibine vurayım.
    neci olduğum benden başkasını ilgilendirmezspor.
  • sünniler de akp yi ele geçirmiş diyeli mi o zaman? yani ben akp içinde alevi birinin mevki makam sahibi olduğunu görmedim de... bir de her ne kadar şuan kuduruyor olsalar da akp nin fetö ile çekirdekten ayrılma bir yapı olduğu gerçeğini değiştirmez pyd ye gelelim onun türkiye kolu olan pkk ile masaya oturanlar da aleviler değildir!
hesabın var mı? giriş yap