• eyüp anadolu imam hatip lisesinde öğretmenlik yapmıştır.2000-2001 senesinde ben hazırlık okurken türkçe derslerimize gelirdi.çok iyi bir yazar ve öğretmendir.

    intikam,
    mafya kıskacında vurgun,
    insanlık ayağa kalk,
    güldeste(şiir derlemesi) eserlerindendir.
  • 1993-1996 döneminde edebiyat öğretmenim olmuş değerli romancı...
  • bana hayatımda ilk defa bir oturuşta bir kitap bitirten (bkz: gülü koklayamadım) mütevazı, samimi,nadide öğretmen ve yazar.

    2003-2004 senesinde okuduğum lisedeki (bkz: arifiye anadolu öğretmen lisesi) konferansına icap edememem içimde hep bir ukde olarak kalmıştı. nihayet bugün öğretmenlik yaptığım okuluma seminer vermeye geldi de tanışma, hasbihal etme ve o, en sevdiğim kitabını imzalatma fırsatını buldum.
  • "başarıya götüren yol" isimli kişisel gelişim kitabının yazarı.
  • "fen bilgisi kitaplarında niye hep doğadan bahsediliyor da allah'tan bahsedilmiyor" diye sormuş zıryobaz. bir de öğretmenmiş, tüküreyim ben onun öğretmenliğine.
  • https://m.yeniakit.com.tr/…lik-asiliyor-835253.html

    burada dursun bir gün birileri bu adamın kim olduğu hakkında bilgi sahibi olmak isterse bu tezini okuyarak hakkında fikir sahibi olur.
  • yeni akit gazetesinin eğitimci yazarı ali erkan kavaklı, türkiye’deki eğitim sistemini eleştirdiği bugünkü yazasında “bütün eğitim fakültelerine kur’an ve eğitimde, hz. muhammed modeli dersi konulmalı ve öğretmenlerimize bu harika model öğretilmeli” görüşünü dile getirdi.

    "tanzimat’tan beri batı taklitçisiyiz. geldiğimiz yer belli. türkiye kalkınmış bir dünya ülkesi olmadı” diyen kavaklı, islam medeniyetinin temelinde kur’an ve hz. muhammed’in eğitim modeli olduğunu yazdı. islamın ilim dini olduğunu ve kitaba dayandığını yazan kavaklı özetle yazısına şöyle devam etti: 'ilim allah’ın sıfatıdır ve allah’ın sıfatlarıyla donanmak müslümanın en önemli meziyetidir.

    yeniden medeniyet burçlarına tırmanabilmek için kendi eğitim, ilim, sanat ve medeniyet anlayışımızı yeniden inşa etmek zorundayız.

    bütün eğitim fakültelerine kur’an ve eğitimde, hz. muhammed (sav) modeli dersi konulmalı ve öğretmenlerimize bu harika model öğretilmeli.

    hz. muhammed (sav) öğretmen olmazsa ömer’ler yetişmez. “

    kaynak
  • bediüzzaman propagandacısı , okumaya değmeyen yazarımsı.
  • yobaz eğitimci, köşe yazarı.

    eğitimdeki biyoloji müfredatına karşı çıkıyor epeydir, kendisi biyolog degil tabi, edebiyat fakültesi mezunu.

    son yazısında, biyoloji eğitim müfredatında yaratılış teorisi temelli yapılan değişiklikleri çok yetersiz bulmuş. birkaç örnek de vermiş:

    "bir bitki fotosentez yaparken hangi maddeleri kullanır ve hangi maddeleri üretir?"

    "köprü kurma öğrencilere vücutta olgun alyuvarların çekirdeklerinin olmadığı bilgisi verilerek “buna göre alyuvarlar hangi metabolik faaliyetleri gerçekleştiremez?” sorusu sorulur ve öğrencilerin dna’nın hücredeki rolünü ön bilgileriyle tahmin etmeleri beklenir.” (biy.12.2.1).

    “öğrencilere deri kesildiğinde oluşan yaranın kapanması için hücrelerin bölündüğü bilgisi verilerek “sizce yeni oluşan deri hücreleri, hasar gören hücrelerle aynı özelliklere mi sahiptir, cevabınız evetse bu nasıl mümkün olur?” soruları yöneltilir. sorular aracılığıyla öğrencilerin hücre bölünmeleri ile dna replikasyonu arasında bağlantı kurmaları beklenir.” (biy.12.2.2).

    bu kadar basit ve bilimsel ifadeler bile bu beyefendiyi rahatsız etmiş. eğitim müfredatı tamamen bunun gibilere kalsa neler olur tahmin edemiyorum.

    bu da akit'teki söz konusu yazısı: link
hesabın var mı? giriş yap