• for lovers,dreamers and me albümüyle beni benden alan neden hala kimsenin hakkında yazmadığını anlamadığım güzel ses.. alicia keys'in sevdiğim versiyonu..
  • the ellen degeneres show'da canlı performansını izledim bugün. hayran kaldım kendisine. nasıl bir sesti yahu o. parçanın sonlarına gelirken, devleşti sanki. eleştirmenler tarafından da yeni çıkan müzisyenler arasında en heyecan verici olarak nitelendiriliyormuş. özellikle new religion bir harika..
  • yeni albüm çıkarsın diye senelerdir bekliyorum.

    love endeavor, ki ciddi iyi şarkıdır, çıkış albümünü kapatalı dört sene oldu ama hala ses yok.

    "if you do feel the way that i feel about you
    come on and share this crush with me
    baby this love endeavor
    don’t have to last forever
    come on and share whatever you want with me"
  • (bkz: dream)
  • auburn üniversitesi endüstri ve sistem mühendisliği başkanı.
  • geçtiğmiz dönem bilkent'te kalite kontrol dersini veren ve temmuz ayı itibari ile tekrar auburn'e dönen şeker mi şeker bir hoca. keşke birkaç dönem daha kalsaydı.
  • çok güzel bir ses ve güzel şarkıların insanı.

    en azından fool for you bence fevkaladenin fevkinde.

    not: hatta bence bayağı karizmatik bir kadın. ben susayım kesit konuşsun.

    <caps lock açık> mission abort! tekrar ediyorum mission abort! <caps lock kapa>

    şarkı kadının değilmiş. coverlamış. orijinal versiyon bu (galiba):

    cee-lo ~ fool for you

    neyse ya her türlü güzel işte. kadın da çok güzel söylemiş. hem o albümdeki diğer şarkılar da güzel. bana ne ya, kadının arkasındayım ben.
  • for lovers, dreamers and me albümü ile beni kendisine aşık eden eşsiz müzisyen.

    bestelerinin birbirinden çok uzak alanlardan barındırdığı elementler birbirini o kadar güzel tamamlıyor ki, anlamak için yalnızca dinlemek gerekiyor.

    dream son zamanlarda karşılaştığım en güzel parça olabilir. günümüzde bir beste yaratmanın belirli formülleri mevcut ancak alice smith sadece bir şarkı ile bile tüm formülleri alt üst ediyor. kadın öyle bir parça yaratmış ki dinlerken müziği hissediyorsunuz, enstrümanların kompozisyonuna şahitlik etmek bir yana alice smith’in geniş yelpazeli sesi sizi başka diyarlara doğru sürüklüyor.

    ilk dinlediğimde kendisini yeni ortaya çıkan genç bir kadın sanmıştım halbuki bu sektörde yalnızca bir müzisyen olarak bulunmamış hatta şarkıcılığı çok sonradan bir uğraş haline getirmiş. müzik bilenin yaptığı müzik farklı oluyor, onu anladım.

    jeff buckley’den coverladığı lover, you should’ve come over isimli parçayı ilk alice’den duymuştum ancak jeff’inkini dinleyince anladım ki cover demek replikasyon değil varyasyon demekmiş. keşke bu güzel cover’ın stüdyo kaydı olsaydı. ayrıca onun sayesinde jeff buckley ile de tanışmış oldum.

    çok fazla ürün yaratan biri olmadığı için sindire sindire gitmek istiyorum o yüzden hala she isimli albümünü dinlemedim. bir edit dinledikten sonra gelir elbet.

    özellikle deneysel veya urban soul ve r&b sevenlerin dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. hatta herkesin dinlemesi gerektiğini düşünüyorum!
  • dream şarkısını 2009'dan beri dinliyorum. o zamandan beri hala bu şarkının, bu kadının niye bilinmediğine şaşırıyorum. inanılmaz love şarkısı. bir müzik & vokal nasıl bu kadar anticipation oluşturur. özel kişiye saklamalık :)
hesabın var mı? giriş yap