• son zamanlarda dinlediğim en başarılı sanatçı. yeni nesil bir dubstep üzerine iç titreten bir vokal ve farklı enstrümanlar tam ihtiyaç duyulan anda kulağa çalınıyor filan bonus olarak da çok yakışıklı aşırı sempatik bir türkün projesi bu.

    yepyeni bir epsi yayınlandı şu günlerde durmaksızın dinlemekteyim. sizler de faydalanın diye şuraya atayım ve belirteyim; circles favorim.

    nightsounds ep

    radyo boğaziçi geçen sene şöyle bir makale yazmış hakkında;
    "alpha minus, mert aslantürk’ün 2015 yazında dbs müzik berlin’den mezun olduktan sonra hayata geçirdiği solo projesi. elektronik alt yapılı şarkılarını synthesizer, gürültü kutuları, gitar ve vokallerle pekiştiriyor. kendisi de “özetle yaptığım şey elektronik müziğin nimetlerini akustik enstrümanlarla süslemek ya da tam tersi.” diyerek müziğinin ana hatlarını çizen alpha minus aynı zamanda radyo boğaziçi battle of the bands‘e katılıp finale kalan isimlerden. dingin, bariton sesiyle kulaklara hitap ederken leziz klipleriyle gözleri de unutmamış. bir an evvel tanışmanız için sizi parçalarıyla baş başa bırakıyorum.
    alpha minus ft. erle mylius - my least favorite life (lera lynn cover)

    alpha minus - run boy run (woodkid cover)

    bu projelerine ek olarak yakın zamanda da bir ep yayınlayacak olan apha minus, önümüzdeki sene ismini çokça duyuracağa benziyor."
  • sağlam ve derinden gelen bir elektronik müzik üreticisi.
    bizim memleketin müzikal algısının üzerinde işler yapmakta ve neyse ki almanya'da yaşamakta.
    orda yaptığı işin karşılığını alma ihtimali daha yüksek.
hesabın var mı? giriş yap