• jeff bezos'un geli$tirdigi dijital ortama, geek jargonunda verilen isim.
    (bkz: amazon)
  • diğer adıyla schiave bianche: violenza in amazzonia, cannibal filmleri furyasının son örneklerinden biri. film pazarlama stratejisi olarak cannibal holocaust filminin devamı olarak lanse edilmesine karşın birbirinden tamamen farklı filmler. fakat şunu belirtmeden de geçemeyeceğim ki the man from the deep river (1972) filmiyle de bir o kadar benzer özellikler taşıyor.

    film izlemesi zor şiddet sahneleri ve bazı belgesel tarzı gerçek hayan ölümleri içeriyor fakat bu hayvanların ölüm sahneleri cannibal holocaust’ta olduğu gibi insanlar tarafından gerçekleştirilmiyor, kendi doğal ortamlarındaki av-avcı ilişkisi içerisinde izleciye sunuluyor. filmin bir diğer ilginç özelliği ise aşırı gore sahnelerin yanında filmden beklenmeyecek ölçüde duygusal anlar yaşatıyor olması.
  • henüz bu sabah yayınlanmış, fransız progressive death metal grubu gojira'nın, çok saygı duyduğu ve neredeyse her konserinde cover'ladığı sepultura'ya selam durduğu güzellik.
    roots dönemi sepultura girişi var, sözler zaten kırbaç gibi. amazon'a ağıt olmuş.
    mario duplantier, her zamanki gibi çok görkemli çalmış.
    edit : dinledikçe şaşırıyorum, şarkının bası inanılmaz. jean-michel labadie resmen kendini yitirmiş.
  • sözleri şöyle olan yeni gojira parçası:

    full depo libido, habire patinaj
    babaya manevra...

    pardon yanlış oldu. şaka maka vokal konusunda gittikçe alarm veren bir görüntü çizmeye başladıkları dikkat çekiyor. genişleyen evren gibi uzaklaşarak gözden kayboluyor joe'nun vokalleri. bu bir tercih ürünü mü yoksa kayıt beceriksizliği mi merak ediyorum. kulaklarım ister istemez o iç titreten a sight to behold vokallerini arıyor. mevcut haliyle insan sözlerini bile merak etmeden müziğe odaklanıyor ne yazık ki.
  • another world'ün aynısı olan parçadır. tamam from mars to sirius gibisini birdaha yapamazsınız dedim de bu kadar olacağını da tahmin etmedim be. her güzel şeyin bir sonu var evet, her hayran olduğum ya dağılıyor ya boka sarıyor da siz her albümde hayal kırıklığı yaşatıyorsunuz. yapmayın siz benim dinlediğim tek fransız fuckingheadlersiniz.

    edit : umarım albüm çıkınca ikinci editimde bütün bu lafları yutarım.
  • yeşilin hakim olduğu bir tasarıma sahip axe deodorantı.
  • another world ile alakası olmayan parçadır. babalar yine harika iş çıkarmış. hem parça hem klip gerçekten mükemmel.
  • fortitude albümü öncesi şimdiye kadar çıkan en iyi gojira teklisi. another world vasattı, born for one thing ise zamanla sevdiğim bir şarkı oldu. dikkatimi çeken bir diğer konu da, son iki şarkının bas partisyonları harika. ayrıca magma albümünde mario'nun rolünün biraz kısıtlandığını düşünüyordum. şu ana kadar salınan şarkılarda, mario davul partisyonları yla öne çıkıyor. amazonia ile birlikte artık albüm için geri sayıma başladık.
  • sepultura'ya saygı niteliğinde bir şarkı olmuş. lütfen sonunuz sepultura gibi olmasın. roots sonrası çok üzdü beni cavalera bey, siz üzmeyin. tamam saygınızı gösterdiniz başka şeylere özenmeyin. gojira gibi kalın.

    minnoş
hesabın var mı? giriş yap