• bugun aciklanan 1080p cozunurlukte 60hz oyunlar oynamaya odakli olacak amd ekran karti modeli. rx480 gibi 256 bit ve 14mm gpu ya sahip olacak. bu ayin sonu gibi piyasaya surulecek.
  • tavsiye edilen tüketici fiyatı 4gb olanı için 149 dolar, 8gb olanı içinse 179 dolar olacak ekran kartı.
  • nvidia gtx 960 ile aynı fiyatta olmasına rağmen benchmarklarda gtx 960'tan neredeyse iki kat daha fazla performansa sahip olan karttır.

    gpu.userbenchmark.com/compare/nvidia-gtx-960-vs-amd-rx-470/3165vs3640

    http://hwbench.com/…adeon-rx-470-vs-geforce-gtx-960

    ben de bu kartı yeni aldım sayılır. oyunlardaki performansı gayet iyi. rx470'in piyasadaki en iyi fiyat/performansa sahip ekran kartı olduğunu düşünüyorum.
  • fiyat performans olarak alıp yürümüş karttır.
  • vatanda gördüğüm anda koşarak aldım. herkes arıyor türkiye'de ama stoklarda nadiren bulunuyor. 1080p 60fps istiyorsanız fiyat performans olarak bu senenin en iyi kartı. overclock potansiyeli de müthiş, hatta msi bunu overlock etmiş de kendi yazılımında overlock modu aç/kapa seçeneğiyle çıkartmış piyasaya. orta seviyede casual bir kullanıcıysanız bunu alın yıllarca bilgisayarınızı götürsün.
  • sapphire nitro+ oc rx470 8gb versiyonunun 980 tl gibi bir fiyata aldım, hayvan gibi performans sergiliyor , çok da güzel kendisi. tavsiye ederim.
  • muhtemelen büyük bir tasarım hatasına sahip olan geri zekalı amd icadı gpu. internette rx 470 black screen yazınca rezaletin boyutunu anlayabilirsiniz. en güncel sürücüleri güncel vbios u dahi kullansanız sonuç değişmiyor. oyunlarda rastgele black screen hatası almanıza sebep oluyor. şimdilik bende işe yarayan tek şey global ayarlarda global wattman nın içinde memory frekansı ve gpu tarafında frekansı kapatıp güç limitini de -%10 yapmak. bu saatten sonra amd nin yeni driver veya bios ayarıyla durumu tamamıyla çözümleyeceğini hiç sanmıyorum fakat umut etmekten başkada bir çare yok.
  • 1 senedir sapphire nitro+ oc rx470 8gb versiyonunu kullandığım f/p canavarı gpu, çoğunlukla 60+ fps alıyorum, özellikle 2016 sonrası çıkan dx12 uyumlu oyunlarda ciddi anlamda yüksek performans sunuyor ve overclock yapıldığında +10 a kadar fps farkı olabiliyor.
  • sürekli donma ve no display hatası aldığım ekran kartıdır. her türlü driver güncellemesini ve geri yüklemesini denememe rağmen hem de.

    çözüm bilen varsa yeşillendirebilirse çok iyi olur kafayı yemeden
  • pubg lite gibi düşük grafikli bir oyunu oynarken ekran birden simsiyah oldu. bilgisayarı düğmesinden kapatıp açtım ve tekrar girdim oyuna ölmüşüm tabi. neyse biraz daha oynayayım dedim ama oyunun ortasında tekrar kapandı ve tekrar kapatıp açtım bilgisayarı fakat bu sefer windows giriş ekranında bir daha açılmamak üzere kapandı ekranım. fanları falan temizledim macunu değiştirdim ama yok efendim açılmıyor. ekran kartını komple söktüm ve kabloyu on board girişine taktım.

    artık 128mb bir video belleğim var tşk.

    tanım: uzak durulması gereken bir ekran kartı.
hesabın var mı? giriş yap