• sebebini net bir noktaya bağlayamadığım ama içimden de atamadığım sevgidir.öyle ki 3 yaşında bacağıma kaynar süt döktüğümde acil ve apar topar bulunabilen en yakın komşu arabasına atlanıp hastaneye gidildiğinde ağlamayı bırakıp yolculuğun keyfini çıkarmışım,ki bahsi geçen olayın izi 10x 5 cm şeklinde koca bir iz olarak durmaktadır.türkiye'de çıkan ilk otomobil dergisini sayılarını kaçırmadan takip etmiş,yetmemiş amerikadan avrupadan gelmiş ikinci el dergilere el atmışım. ralli-f1-modifiye arabaları sevmemişim,hep binilebilecek arabalar peşinden koşmuşum.

    zaman geçtikçe benzer kişilerle de karşılaştım. hepimiz sahibinden.com vakit geçirmek için araba ilanı inceleyenler tarikatındanız.
  • (bkz: sahibinden.com da saatlerce ilan inceleyen tarikat) aklıma estikçe siler yıkar cilalarım abartmadan kendimden bir şeyler kattım evimize gelen her arabaya. hasarlı parça olduğunda stres yapar arabadan soğurum mesela. kasko boşa mı var efendim. hele lüks araçlara binip hasarlı kullanan insanları hiç anlamiyorum
  • naçizane mahmut ekrem'in ölümsüz kompozisyonu.

    not: bir zamanlar bu başlığın ilk entrysiydi bu, kim yazmıştı maalesef hatırlamıyorum.
  • bu sevgiyi asla anlayamıyorum.

    benim bakış açım ayağımı yerden kessin yeter.
hesabın var mı? giriş yap