• 10 ağustostan itibaren strike of kingsin betadan çıkmasıyla alacağı yeni isimdir.
  • en sefdiğim oyun. xdè

    https://i.hizliresim.com/plynbo.jpg
  • league of legends geliştiricileri tarafından geliştirilen mobil moba oyunu.
  • yazın ilk 700'e kadar ilerlediğim oyundur. okulun açılmasıyla bırakmak zorunda kaldım. konttolleri iyi ama iyi bir internet ve iyi bir telefon gerektiren oyundur.
  • 4.3 k maç sayısı ve 1 yıl kadar oynamışlığım var. eski bir knight oyunucusu olarak 2 gün önce sinirlenip oyunu bıraktım. 15 maç üst üste 4 adet mal gelebir mi ya? tam 15 maç 15 yıldız. bu arada oyunun en iyi bf si olduğumu düşünüyorum.
    istatistik;
    4.3 k maç sayısı
    toplam 1.6 k ya yakın mvp
    800 defa efsane
    1.7 k ya yakın trible kill
    410 civarı quad kill
    53 penta kill
    bu istatistikleri hiçbir oyuncuda görmedim.
    inanmayanlar profilden bakabilir.
    nick: kontdracula
  • sağlam bir mobil moba oyunudur. birkaç sevmediğim hero dışında tüm heroları satın aldım ve onlara görede arkana dizdim.
    şampiyon mainim ise wukong. bu hero ile 2500 maçım var. rakip tanımam. teke tek, 3'e 3, 5'e 5 farketmez. atara atar gidere gider.
  • arada sırada oynadığım mobil moba oyunu. türk çok. ranked girmiyorum çünkü herkes mage/marksman alıp feedliyor. bruiser jungler zanis veya natalya oynamayı seviyorum ama bütün heroları denemedim daha.
  • orjinal versiyonu honor of kings, karakterlerin hepsi çin tarihinden komutanlar ya da onemli kisiler ,aktif kullanici sayisi 200 milyon uzerinde , gunluk aktif kullanici sayisi 50 milyon uzerinde.
    dunyanin en cok kazanan mobile oyunu yilda 1.5 milyar dolarin uzerinde kazaniyor , cok abartili gelecek ama degil,
    soyleki oyun icerisinde sadece ama sadece 1 karaktere ait skin icin eger 40 milyondan fazla kisi 1 yuan vererek rezervasyon yaparsa skin ciktiginda 88 degil 68 yuan olacak dediler ,3-4 gune kalmadan rakam 40 milyona ulasti , kac kisi tam odeme yaparak urunu aldi bilmiyorum ,
    ayrica lol gibi turnuvalari mevcut , hatta lol dunya sampiyonu rng'nin de rngm (m mobile temsil ediyor) adli takimi var , malesef arena of valor dan grafik karakter vs vs her konuda cok daha ustun , cinli arkadaslar yapamamis biraz worldwide ayagini , ama honor of kings cok guzel bir oyun
    pubg cindeki popularitesini baya bir geriye atsada (cunku yas cinsiyet ayrimi yok herkes mobile pubg oynuyor)hala para kazanma konusunda 1 numarali oyun
  • aksamlari birlikte oynayabilecegimiz yazarlar varsa mesaj atin oynayalim. plat, diamond veya master.
  • türkçe nick gördün mü kaçmanız gereken oyun.şöyle ki genel portre şu şekildedir.
    1.adc al.
    2.zorlanırsan ya da kill çıkaramazsan koridorunu sat.
    3.junglea musallat ol.
    4.haritaya bakmadan oyna mümkünse feedle.
    5.asla takıma uyum gösterme ve söv.

    ayrıca oyunun ranked sistemi de enteresandır rakip ya çok kordineli ve etkili ya da gerizekalılar milli takımı gibidir nedense ortası nadir görülür tabi altına yeni ulaştım üst ligler nasıldır bilemem.olması gereken takım kompozisyonu ise 1 tank(savaşçı da kurtarır)+1 mage(mid lane)+1adc(top lane tank ile)+1 ormancı(adc veya sui)+1 solo lanede oynayabilecek karakter(valhein güzel oluyor)oyunda öne geçmek istiyorsanız haritayı iyi kontrol etmeli ,itemlerinizi rakibe göre dizmeli ve takımla birlikte hareket etmelisiniz tabi gereksiz team fightlardan kaçmak.beraber oynamak isteyenler için altın 4 de %61 kazanma oranı ve %85 kanser oranıyla bekliyorum nickim:duwenn
hesabın var mı? giriş yap