• düşünme efekti olarak "aaaaaam" kullanan şahıs. amerikalarda mamerigalarda okuduğunu tahmin ediyorum.
  • ısvicre'de eth zurich'de okumaktadir.
  • cengiz han hayranı bir tip. babasından aldığı aşırı dozda ulusalcılıktan moğol hayranlığına varmıştır. hayırlı uğurlu olsun.

    (bkz: kemalist kişilik bozukluğu)
  • evet baba tarafından torpillidir ama diğer baba tarafından torpilli ayakkabı kutularına doldurulmuş paraları sıfırladım babacımdan çok daha zeki ve akıllı bir profil izleyen genç bilim insanıdır.

    konuşmalarındaki zekiliği görmek için dünkü program izlenebilir.

    edit: link gelen istek üzerine yenilendi.
  • 29.09.2014 tarihli tarihin arka odası programına celal şengör hocanın oğlu olarak misafir olmuş ve böyle bir titri bulunmamasına rağmen "orta asya genetiği uzmanı (!)" olarak lanse edilmiş genç insan. açıkçası üzerinde hem büyük bir şans hem de büyük bir yük olduğunu düşünüyorum. celal şengör'ün oğlu olmak; aile içi ve dışında muhtemelen bazı zorlukları yaşamasına sebep oluyordur sanırım. bilemiyorum belki de kamera karşısına yeni çıktığından ya da bilemediğimiz bir nedenden heyecanlı olduğu çok belli oluyordu. orta asya ve türk kültürüne duyduğu özel heyecan ve ilgi de gözlerinden okunuyordu. ancak fazlası zarar be hocam, celal hoca'dan etkilenmekten öteye geçmiş olay, hafiften obsesyon belirtileri başlamış. gidişhat iyi değil, ırklar, kafatası şekilleri, genler falan aman diyeyim bu işin hangi hastalıklı ideolojilere kaydığını herkes biliyor.

    neyse.

    keşke murat bardakçı'nın üzerine yapıştırdığı "orta asya genetiği" uzmanı titrine karşı çıksaydı. hakikaten o çok komik olmuş. programa hazırlık yapmamış, sorulan sorulara yer yer cevap verememesi, hatırlayamaması bir raddeye kadar kabul görebilir. ancak bildiğim kadarıyla masterı yeni bitmiş ve doktora ile akademisyen olmaya aday bir kişi ise ve bu ünvana sahip değilse ileride bu programda yazılan alt metin başına bela olabilir. çünkü iyi niyetli, zarif, kibar kişiliği ile heyecanla kamera karşısında biraz bocaladığını hissettirse de burası türkiye. bilakis yabancı ülkeler de de ileride belli bir başarı sağladığında şu şu programa çıkmış diye özgeçmiş araştırması yapıldığında bu titr konusunda insanlarda soru işareti bırakabilir. keşke o programın başındaki "biyolog" olarak kalsaydı.

    maazallah celal hoca ve bardakçı torpilin olmayıp oraya o titrle çıksan paralel bir evrende celal şengör'ün diline falan düşsen... vay haline. çok daha fazla eleştiri yapılabilir, çok da malzeme vermişsin milletin eline. henüz popüler değilsin medya ve internet mecralarında, o da programın henüz yeni, uzun ve pek izlenmemiş olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. izlendikçe buralar şenlenecektir.

    bir nevi reserved modunda beklemedeyiz. *.

    geçmiş olsun.
  • din, diyanet konularında babasıyla aynı çizgide olmadığını umuyorum. (bkz: armut her zaman dibine düşmez) celal hocaya çok saygı duyarım. müthiş sabırlı bir insan.
  • celal ve oya şengör çiftinin oğlu.bulunduğu yayınları izledim,evet gereksiz bir şekilde kasıntı cevaplar veriyor.ve anladığım kadarıyla genç yaşına rağmen ben oldum havasına girmiş.elbette ki çok nitelikli bir insan,gezmiş,görmüş ve okumuş.bilim adamı olabilir evet lakin babası gibi sevilen,bırakın dostlarını cübbeli ahmet'den dahi övgü alan bir insan olabilmesi için daha çok ekmek yemeli.
  • linkini paylaştığım videoyu izledikten sonra hakkında fikir edindiğim şahıs.

    youtube

    ardından şu videosunu izledim ve adama saygı duydum.

    youtube2

    bazıları ukala tavırlarını eleştiriyor ama bence tam da olması gereken gibi davranan biri. eleştirenler buz gibi gerçeklerin suratlarına vurulmasını kaldıramadığı için eleştiriyorlar. sevilecek bir adam, umarım çomarlardan bıkıp ülkeyi terk etmez de babası gibi sabırlı kalabilir.
  • celal şengör'ün oğlu olarak bilinir. asım şengör aynı zamanda celal şengör'ün dedesinin adıdır.
hesabın var mı? giriş yap