• asla cevaplanmayacağını bilerek mektuplar yazıyorsan, değiyordur o insan, o mektuplara..
    cevaplanmamış 2, gönderilmemiş 1 ve asla gönderilmeyecek 1 tane daha yekünüyle söylüyorum bunu.. asla cevaplanmayacak şimdilik 4 tane ediyor.. sonuncusu henüz bitmedi..

    "düpedüz seyrelmişim.. herşeyin dokunmadan geçmesine sebep bi antientropi bu.. seninle iyiyim.. tüm yokluğunla.. hiç bi yok bu kadar var olmamıştı.."
  • bazen de nefretten yazılır bu mektup. içindeki nefreti ne mesajlarla anlatabiliyorsundur ne de telefonla konuşunca hırsın geçiyordur. o yüzden sarılırsın kağıda kaleme. yazarsın, yazdıkça açılırsın, ellerin yorulur yazmaktan, ellerin ağrıdıkça sanki kalbindeki acılar tersine azalır. en sonunda belki de birkaç sayfası gözyaşlarınla ıslanmış o kağıtları yollarsın. ha bunun üzerine asla cevabın gelmemesinin iki nedeni olabilir: ya yazacak bir şeyi yoktur, ne söylesin ki onca söze ya da o kadar uzun mektubu okumaya yüreği yetmemiştir. zaten değer mi vermiş ki sana onca yazdığını okusun. bu kısım hep muamma olarak kalır, sen hep okuduğunu düşünürsün kendini rahatlatırsın.
  • sürekli yaptığım şeydir.

    lakin asla cevap vermeyeceği ümidiyle yazılan şeyler değillerdir bunlar, yoksa bir ümit mektup yazılmazdı asla. cevap vermesinden umudu kesmek bir şey ifade etmez, bir şeyler ifade eden tek şey bir gün alınacak cevabı değil mektubun muhattabının döneceğini ümit etmektir.

    ya da ismi lazım olmayan çok eski bir şarkıda dendiği gibi, patlayacağını bile bile ümit dolu baloncukları gökyüzüne göndermektir. yükselişini izlersin, daha da yükselir ve patlayıverir....

    elinde bulunan bu iki opsiyon ya da sadece bir tanesi yeni bir mektup yazmak için yeterli ümidi verir kişiye.

    ele kalem kağıt alınır (ya da klavyenin başına oturulur) ve yazmaya başlanır...
  • kendini tatmin etmenin; içini boşaltmanın bir yolu..hem de bence en bir süper olanı...düşünsenize nasılsa cevap vermez ne geldiyse aklına yaz gitsin...:)))
    içinde iyi kötü ne varsa dökmektir ...ne uğraşacağım arkadaş o uğraşsın artık düşüncesinin hayata geçmişhalidir...:))
  • kendini temize çekmektir.

    (bkz: doğmamış çocuğa mektup)
  • (bkz: spam mail)
  • kişinin kendisine mektup yazmasıdır bir nev'i.
    anlatamadığın, kendine bile itiraf edemediğin şeyler yazılır genelde ki bu bir alışkanlık haline gelmişse günlük niyetine de kullanılabilir. bir taşla iki kuş, hatta ilerde kitap haline bile getirilebilir, cevap verilmemiş mektuplar diye.
    dur lan iyisi mi gidip patentini alayım bunun ben.
  • yazilan mektup mevzu bahis kisiye verilmeyince insanin aklinda "acaba cevap vericek miydi? yok yok vermeyecekti... ama bunu hic bilemicem simdi keske verseydim en azindan bana bir cevap verecek kadar deger bicmis mi onu ogrenirdim... ama verseydim mektubu da cevap gelmeseydi o zaman da yikilirdim ben dayanamazdim... ama acaba cevap verecek miydi?" seklinde sonsuz loop'a girmis dusuncelerin olusmasina sebep olur...
  • çıkmaz sokaktır. çıkmaz sokaklar da kendine çıkar zaten.
  • bir hayal.

    cevap verme potansiyeli yuksek olan kişilere asla cevap vermeyecekleri hayali, daha doğrusu umudu ile de yazmak istiyorum..

    kafamda cevirip duruyorum, belirtip, kaybediyorum..sonra dogru zaman -düzlem analizlerine girince, bu işin en azından simdilik hayal oldugunu anımsıyorum.
hesabın var mı? giriş yap