• ytü iktisat bölümü öğretim görevlisi.
  • (bkz: sıla sen)
  • abla gibi dost, arkadaş gibi öğretmen...*

    insan'a "yahu acaba 5 sene ekonomi mi okusak" diye düşündürtüyor.

    iiki varmış...
  • garanti bankası bonus kredi kartının yeni türevlerinden aynalı bonus kartüzerindeki isim..
    emre bilge diğer popüler isimdir.
  • ashley joy diye instagram hesabı olan kişi. neden mi buraya yazdım zira daha yeni dank etti kafama ashley'nin aslı, joy'un ise şen demek olduğu. sol frame'de çocuğa yurtdışında rahat eden isimler koyma muhabbetinden birisi aslı ashley yazmış ordan. ama itiraf edeyim çok banel buldum bu şeyi. bir de eltisi begüm hanımla aralarında husumeti çok merak ettiğim kişidir kendisi. hayır yani kadıncağız evlat acısı acısı yaşadı ama bunlar küstü. ne dönüyor yani neyi paylaşamıyor bu gelinler.
  • bana samimiyetsiz gelen youtuber
  • sosyeteyi merak edenler için bir kanal kurmuş ve bence güzel olmuş. en azından 50 liraya ne yaparsın yerine zenginleri izleriz biraz. *
  • kendisini ve bu camiadan kendisi gibi olan birkaç kişiyi sosyolojik olarak anlamlandırmak istediğimden dolayı takip ediyorum. durum içler acısı olduğundan paylaşmak istiyorum.

    2019 yılında 44-45 yaşınlarında olup 40 yaşındayım demesi 1...

    ortalama 1.55 boyunlarında olmasına rağmen 1.68'im demesi 2...

    kendinizle yaşınızla boyunuzla posunuzla olduklarınızla veya olamadıklarınızla barışın kendinizi sevin tipik türk kadınlarım benim...

    türkçe'de "şey" kelimesi olmasaydı nasıl cümle kurardı nasıl konuşurdu diye merak ettiğim youtuber. ayrıca kendisi "birazcık" kelimesini devamlı "biiiraaaçık" olarak telaffuz etmektedir.

    8 mart dünya kadınlar gününde ise "...ve kadına saygı duyan adam gibi adamlara sevgilerimi iletiyorum" şeklinde cinsiyetçi paylaşımını fark edip uyaran bir kişinin yorumunu silip paylaşımını düzeltmiştir. ablacım sen günün anlam ve önemini 45 yaşına gelip anlayamamışsan yapacak çokta bir şey yok ne yazık ki çokça güldürmüştür kendisi.

    ürünlerini kullanan bir takipçisinin " saçım sizin ürünlerinizden sonra çok döküldü, kan tahlili de yaptırdım tahlil sonucunda vücudumda bir sorun olmadığı ortaya çıktı, ürünlerinizden sonra hala toparlayamadım saçlarımı" demiştir. bu yorumu kendisi cevap yazmasına rağmen sonrasında silmiştir. ve bu yorum defalarca yazılıp silinmiştir.

    fark edilmediğini sanıp o yorumları silmeniz sizi yaptığınız her şuursuz açıklamadan çok daha küçük duruma düşürmektedir. uyarı için teşekkür edip yolunuza devam ediniz. vizyonsuzluğunuzla dahi barışık olmanız mühim olandır.

    ayrıca bir röportajında ise şöyle demiştir;

    "- zengin koca bulmak için ne yapmak lazım?
    - sen kendine ne değer biçersen, o kadar değerlisin.
    önce kendine değer vereceksin. sonra da düşünce gücüyle çağıracaksın. 'ben zengin koca buldum, oh evleniyorum' diyeceksin. o zaman bulursun."

    okurken tüm kadınlar adına utandığım kısımdır. ablacım bu düşünce yapısıyla bu yaşa gelip evlenmen mucize. nerede o umreler, haclar, dini inançlar, kaderler kısmetler? ben sana söyleyeyim; "kader" diye bir şey olmayaydı senin o iş çok zordu.

    not: kendi fan sayfasını kendi yöneten youtuber veya sosyetik.

    sonuç: parayla görgü, vizyon ve şuur sahibi olunamıyormuş.
  • benim çok beğendiğim bir kadın bir kere alışveriş yaparken görmüştüm çok pozitif birisi, ben şahsen kahve ve yürüyüş arkadaşı olup sohbet etmek isterdim kendisiyle.

    sevgili aslı şen eğer buraları okuyorsan bir kahve ısmarlamak isterim çok tatlı birisin.
  • bu ses tonuyla konuşan kızlar. nasıl desem bilmiyorum. konuşma şekli...

    hani bazı insanlar vardır inanılmaz derecede secicidir ve umursamazdir.

    ben mesela bu kadının zengin olmayan bir insanla arkadaşlık kurmak isteyeceğine inanamıyorum. neyse bir bayan.
hesabın var mı? giriş yap