• asu ve can adlı iki çılgının işlettiği mekan. ayna kaplı duvarları ile daracık mekanda atom tavuk adlı özel sandiviçlerini yapıp misafirlerine sunar.

    şöyle de adresi vardır.
    tel : 7127040
    16 eylülmah. kutludağsok.3052 sok kiz meslek lisesi arkasi çeşme-izmir giderken sağda dönerken solda

    şöyle de tarif edilir, çeşme kalesinden askerlik şubesi, ptt tarafına doğru gittiğinizde 300m kadar sonra sağda minik bir mekan.
  • sebebini anlamadığım bir şekilde yiyecek fiyatlarının çok hesaplı olduğu, içecek fiyatlarının da bir o kadar pahalı olduğu restaurant.

    sahipleri can abi ve asuman abla bir o kadar samimidir, tekrar tekrar uğrayasınız gelir.
  • kendimi bildim bileli tavuk yemeyen bana tavuk yediremeyen işletmedir lakin bunun sebebi kötü olmaları değil, benim orada tercih ettiğim olayın king roll olmasıdır, herkes atom için gider ama diğer lezzetleri de keşfedilmeye değerdir..
  • bayadır birşeyler yazılmamasına şaşırdım hala devam ediyorlar bilginize asuman hanımı göremesemde can abiyi sürekli işin başında görmekteyim arabada sipariş sistemini aramızda aştık diyebiliriz. selamlar olsun fiyat yanlış hatırlamıyorsam hot box menü 35 tl olarak hatırlıyorum
  • önünde kuyruk olan, " müdavim " denilen mekanlara gitmeme prensibime rağmen, geçen gün ısrarlara dayanamayıp gittim.

    ve sonuç, hoşgeldin bile demeyen suratsız tok esnaf tavırlı çalışanlarıyla, önündeki anlamsız kalabalığıyla, onlarca dakika siparişin beklenilmesiyle ve en bombası da 2023 senesinde pos cihazı kullanmayan artist patronuyla tabii ki zerre yanıltmadı!

    bu arada ortaya çıkan ürün de, evde bile kolayca yapabileceğiniz türden saçma sapan basit bir sandviç.
    kısacası, zamanınıza ve paranıza yazık.

    tanım: çeşme merkezde faaliyet gösteren tırt mekan.
hesabın var mı? giriş yap