• tv diye satarlar ancak çakallar trt bandrolü koymamışlardır. bu sebeple analog anten girişine sahip değillerdir. hdmi scart girişleri vardır.
  • sunny'nin yan markası olduğunu düşünüyorum. tahmin ediyorum ki sebebi de zamanında sony'yi çağrıştırır diye aldıkları sunny markasının imajını bir türlü düzeltememiş olmaları.
  • az önce teknosa'dan siparişini verdiğim, önümüzdeki hafta çarşamba-perşembe gibi elimizde olacak televizyon markası.

    almış olduğum tv, 106 ekran bir monitör tv... 3d ve wifi özelliği yok. 800 lira. fakat aynısının 850 lirayla 3d özelliği olanı da mevcut. fakat ben turuncu kart ile indirimli fiyatını söylüyorum. diğer türlü 900 ve 950 lira fiyatları. ilk çıkış fiyatı ise 1050 liraymış... eğer görsellik açısından yeterli tatminlik verirse, burada parası yetmeyen ama biraz büyük ekran film falan izlemek isteyenlere öneririm.
  • televizyon elime geçti laptoptan da hdmi ile film izledim, uydu bağlantısını da kurdum sıkıntısız, gayet tatmin edici çalışıyor. ben ki 4k tv lere sürekli bakıp iç geçiren bi insanım mükemmeliyetçiyim, ama bana bile gayet yetti, istediğim görüntüyü aldım. yani hem çok ucuz olsun hem sorun çıkarmasın, beni tatmin etsin diyorsanız, hiç tereddüt etmeyin derim.
  • 42' full hd tv sini metro marketten 700 tl ye aldık. uydu alıcısı yok, usb den altyazılı film izlerken sorun yaşadık. hdmi ile pc bağlantısı yaparak izlerken gayet güzel görüntüsü var. hd uydu alıcısı bağladığınızda normal kanallar bulutlu görülürken hd kanallar gayet iyi. ayrıca ses tiz ve az geliyor.

    buna rağmen bu fiyata bu özellikler alınmasına yeterli oluyor. fiyat performans olarak alınabilir.

    param var daha kaliteli izlerim derseniz almayın
  • televizyon kumandasının uydu ile olan bağlantısı bozuldu. yetkili servisi aradım bana yapmam gerekenleri anlattı. yaptım olmadı sonra arayıp gelmelerini söyledim. bu seferde kumandayı siz bozmuşsunuz diyerek 150 tl ye yeni kumanda satmaya kalktı. gerçek merkezi aradığımda ise suçu bana attılar ama kumanda arzası yetkili servisin analtıldığı şekilde yapıldığı için oldu. sözde garanti var ama herşeyin suçunu bize atıyorlar.
    almayın aldırtmayın.
  • kaldığım aparttaki odalarda bulunan televizyon. bugün historia avm'de gezerken katlara da bu televizyondan koyduklarını gördüm. fatih dolaylarında bedava axen dağıtıldı heralde.
  • basima birsey gelmeyecekse 124 ekranlik modelini begendigim televizyon. default gelen renk ve isik ayarlari kotu. menulerden ayar yapinca bence fiyatina gore mukemmel oluyor. dahili uydu, smart, 3d falan yok. sadece sac sekilleri var.
  • (bkz: ucuz etin yahnisi)

    bilindiği üzere bu ürünlerin garanti şartlarından ilki, kutuyu servisin açması. yani tv'yi açıp kontrol etmeleri için 50 tl bayılmanız icap ediyor. büyük markalarda kurulum ücretsiz oluyor genelde. (fiyat avantajı sayesinde gözardı edilebilir belki.)

    aldığım ürünün ekranında 2-3 santimlik bir bulut belirdi. servis kurulumunda fark etmemiştim. internetteki şikayetleri okuduktan sonra onarım-değişim beklemek yerine yekten iade ettim. servis ücretini de kurtardım bir şekilde. lakin bir daha aynı riske gireceğimi sanmıyorum.
  • öğrenci evinde 3 kişi kalıyoruz, tüplü televizyonumuz vardı, bozulunca ev sahibine dedik abi buraya bi led tv alalım sağolasın kabul etti alın 1300-1500 tl civarı bişey kiradan düşeriz dedi. almışken ekran büyük olsun dedik arada film izleriz diye bakındık bu fiyat aralığında bir axen bir de avox diye bir marka var ilk önce avox marka televizyonu sipariş verecektik ama bu axen a101 e gelince uğraşmayalım alalım burdan dedik. 43inc 1400 tl olarak aldık biz bunu müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle kendimiz açarsak garanti dışı falan kalıyor mu diye öyle bir şey yok ama servis gelse daha iyi olur falan dedi servisi aradım 80 tl fiyat çekti dedim bizim çocuklara siz bana 80 i verin akşama rakı yapalım diyerek kendim kurmaya başladım, öncelikle tv görüntü kalitesi gayet iyi hatta çok iyi diyebilirim. sese gelirsek berbat denecek seviyede kıstığında duyulmuyor çok açtığında ses cızırtı yapıyor neyse bi iki ayar yapıp biraz düzeldi, kendi uydu alıcısı var tuner girişi yok scart girişi ile uydu bağlanıyor. uyanıklar tv için 2hdmı 2usb yazmış ama tv de hdmı girişi falan yok hepsi dahili uydu alıcısında o bozuldu mu neredeyse tv yi kullanamazsınız kısaca yani. neyse sonuç olarak böyle annenize büyüklerinize veya cafe ye kahveye koyulacak bir televizyon öyle uzun süreli kullanacaklar için pek önermem, he ben görüntü gelsin ses gelsin diyorsanız çok fazla para vermem diyorsanız tam size göre. tv ile ilgili sorusu olan varsa bana ulaşabilirler.
hesabın var mı? giriş yap