• ayda bebeğin kurtulmasına sevinmişken üzen haber. anne fidan gezgin'in cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi.

    :(

    edit: aşağıdaki inanç-inançsızlık tartışması 'burada' çok iğrenç. buraya yazılanları ölen kişinin yakınları da okuyor olabilir. okumasa bile kendinize küfür ettirmeyin. ilahiyat mezunu bir inançsız olarak her iki tarafın da rezilliğinden utandım.
  • (bkz: fidan gezgin)
  • mekanı cennet olsun; ışıklar içinde uyusun.
  • durduramıyorum ağlamamı bunu duyduğumdan beri. böyle dünyanın hayatın içine edeyim ben. küçücük, annesine dair nerdeyse hiçbir şey hatırlamayacak, dünya tatlısı bir çocuk. hayattaki en büyük sevgi kaynağını, sığınağını kaybetti. koskoca kadın oldum ama hala annemin yanında buluyorum en büyük huzuru. bu yavrucak o duyguları hiç yaşayamayacak, bir yanı mahzun olacak hep. canımın içi, "anne" diye seslenişin içime dert oldu.
  • ateist olmaktan başka bir şey olamamış mı ? adam bütün ahlaksızlığınızı ve yalanlarınızı yüzünüze şak diye vurmuş. hoşunuza gitmez tabi tatlı su müslümanları sizi.

    hayatınız da hangi rezilliğe karşı çıktınız sanki şimdi adamı ateist olmakla suçluyorsun? bu çocuğun 96 saat sonra kurtarılmasının hiçbir haber değeri yok,asıl haber değeri olan şey bu binanın neden yıkıldığı.

    neden 120 kişilik inşaat mühendisliği mezun grubundan 100 tanesinin işsiz olup askerlik-polislik kovaladığı önemli olan.

    ama ne önemi var değil mi ? yeterince şanslıysanız melekler size de yardım edebilir,yersen!

    büdüt: birkaç girdi üstte girdi sıçan bir arkadaş vardı, girdisini silip kaçmış. o yüzden benim girdim bir tık saçma kalmış olabilir, özetle konunun allahın nuruyla meleklerin dirayetiyle ilgisi olduğunu savunuyordu.
    saçma sapan mesaj atmayın, inanın laf yetiştirecek vaktim yok. teşekkürler.
  • evet bazılarının inancına göre, "göklerden gelen bir karar" vardır. ve bu kararla, ayda kurtulmuş, annesi ise takdir edildiği kadar yaşamıştır.

    buna inanmayabilirsiniz. herşeyi, mantık ve bilimle de açıklayabilirsiniz. ta ki, bir gün, siz de ayda gibi yada orada sıkışmış bekleyen insanlardan biri gibi canınızla ve "göklerdeki karar"ın sahibiyle baş başa kalana kadar...umarım öyle bir an hiçbirimizin başına gelmez. ama idrak etmek yada en azından empati yapmak yada hiç değilse saygı duymak bu kadar zor olmamalı.

    edit: bazı mesajlar üzerine açıklama: sahtekar, hırsız yada ihmalci insanların varlığı, bizim inancımızı gölgelemez. en zor anımızda bizi yarattığına inandığımız yaratıcıya sığınmak istemek de bir haktır. size göre, ayda'nın kurtulması kader değilse, o gün orada dişçi koltuğunda oturan kişinin başına gelenler, bana göre kaderdir. o kişi ben olsam, o yıkıntının içinde beni yarattığına inandığım yaratıcıya, oradan çıkabilmem için dua ederim. inanmayan arkadaşlar, lütfen böyle düşünen ve böyle yaşayan insanları cahillikle suçlayıp linç etmeye çalışmasın.
  • her şeyi ilahi güçle açıklamaya bu kadar heves ederseniz, döne döne bunları kullananlarca ezilirsiniz.

    o kadıncağızın, kendini siper ederek yavrusunu korumaya çalışırken ölmek zorunda kalmasına neden olanları konuşun. orda canını dişine takıp bir can daha kurtarmanın peşinde olanları konuşun.

    ortada mucize falan yok. nedenler ve sonuçlar var. hepsi bu.
  • ayda'nın annesi değil "keşke hasarlı binada oturmasalardı" diyen zihniyet öldü bugün. henüz haberleri yok...
  • çok çok üzücü... allah rahmet eylesin. inşallah cennette kavuşursunuz..
hesabın var mı? giriş yap