• mide ve barsak gribi olup bulaşıcıdır. bu dönemde dışarıya çıkılmaması gerekmektedir.
  • orta birde mi ne bi hastalandım, sabah mide bulantısıyla kalktım. oturdum klozete ama kusucam da. hassikome diyerekten işi görür vaziyette küvete koştum oturdum. amına koyim hayatımın askerlikten sonra en kötü tecrübesiydi bi yandan midede ne varsa çıkarıyom bi yandan şakır şakır gidiyo aşşadan. ulan dedim ölüyom heralde bu ne amk sandım organları beyni ne varsa çıkarıcam pörsümüş bi deri parçası süzülücek şap diye yapışıcak yere.
    çok kötü olay allah belasını versin.
  • satanist ayinidir.
  • halk arasinda alttan üstten seklinde bahsedilen durum. *
  • bira içtin mi yakınlarda.
  • dört gün önce başıma gelen hadise, lakin iki haftadır uykusuzdum kolay kolay hasta olan bir insan da olmadığım için öyle 2-3 yılda bir grip felan olurum. bilmediğim bir sebepten sabah bir uyandım böyle karnım gurul gurul, midemde tuhaf bir sancı ile sıvı hareketi gibisinden bir şey, o an aklıma önceki gün izlediğim 14 yaşında kızın karnından çıkan 52 tane kurt haberi geldi. böyle buram buram kusasım geldi iş yerinde olduğum için iş yeride home ofis tarzında olduğundan dolayı öncelikle banyoya koştum, gelişi güzel küvete kustum. ardından ağzımı yüzümü yıkayıp tuvalet faslında ishal olduğumu da keşfettim, sonrasında ayağı kalktığımda iki kere daha kusasım geldi ve bunlarıda gelişi güzel kustum o an sanki böyle geçici bir rahatlık çöktü üstüme. biraz iş yerinde dinlendikten sonra yan bina devlet hastanesi. dayanamadım ben bir acile gideyim dedim.

    orası da ayrı fiyasko zaten ayakta duracak haliniz yok karnınız sancıyla ağıyor ama bizim fırsatçı milletimiz sağ olsun her işlerini acilde gördüklerinden dolayı acilde acil olduğu için gittiğim hastane bölümünde bana verilen numara 154 ve numaramatikte beliren rakam ise 130 yani arada 20 kişi var, en son dayanamadım başladım sövmeye ulan randevu almak işine gelmeyen of götüm of başım of oram buram ağrıyor diye sızlanıp gelip buradan tedavi olmaya çalışıyor adam ölmeye kalksa acilde tedavi sırası beklerken ölecek. allahtan çok beklemedim 1 saat 15 dakika sonra içeri aldılar.

    karın yoklama en son ne yediğimi sorma faslından sonra serum tedavisi uygulayacaklarını söylediler ve serum taktılar bir yandan da kan alıp laboratuvara gönderdiler, bir saat sonra sonuçlar geldiğinde kanımda ciddi oranda enfeksiyon artışı ve buna bağlı olarak sindirim sistemi işlev kaybı olduğu söylendi, 4-5 tane ilaç verdiler 3 gündür kullanıyorum sağ olsun şimdi onlar da benim midemi mahvetti. ağzıma buram buram ilaç tadı geliyor. nasıl bir kısır döngü bu anlamış değilim.
  • müdahale edilmezse adamı kuru üzüme çevirir.
  • sağlam hastalanılmıştır...
hesabın var mı? giriş yap