• akyaka kadın azmağı tekne turlarının son manevra noktasında,nefis balık ziyafeti çekebileceğiniz, ondan da önemlisi şimdiye kadar tatmadığınız lezzette tahinli krep yiyebileceğiniz, azmağın ünlü ördekleri ile dostça vakit geçirebileceğiniz nezih bir mekandır
  • tatilde keyfinizin kaçmasını istemiyorsanız aman diyeyim uzak durun.
    aynı sırada devam ederseniz çok daha güzel mekanlar var.

    levrek kalamar meze vs. için tam 1 saat bekledik. çalışanlar ilgisiz ve kaba.

    ortalıkta kırmızı don benzeri şortla masa masa dolaşan, sürekli ukalalık yapan beyaz uzun saçlı yaşlı bir amca var. amca anadolu'dan gelenlerle çok muhatap olduğundan sanırım, doğma büyüme yedi göbek izmir'li adama bile, "onla bu gitmez. bu böyle pişer. şu şunun yanında süper olur gibi..." yorumlarda bulunuyor.
    mekanda sivrisinekten durulmuyor. kesinlikle dışarıdan göründüğü gibi değil.

    sadece bize mi denk geldi diye tripadvisor yorumlarına baktım. adamlar bu tür davranışları alışkanlık haline getirmişler maalesef.
    tripadvisor yorumları.
  • fena kitleyen ama azmak icinde ayaklar buz gibi
    suda keyifle lezzetli meze hüpletilip raki yudumlanabilen bir yer, bidaha gelir miyim gelmem, çünkü saglam kitlenmekte
  • istanbul boğaz restaurantlarının fiyatlarıyla aynı hesabı ödeyeceginiz akyaka restaurantı
  • hizmet kalite ortam her şey şahane. her yaz geliriz ve hiç bir zaman pişman olmayız. işletme müdürü mehmet beyin sohbeti ise paha biçilemez. yiyeceğiniz mezeleri boğazdaki en iyi restoranlar ile rahatça kıyaslayabilirsiniz. fiyat konusunda söyle düşünün; azmakta kaliteli bir geceye ne fiyat bilebiliyorsanız o kadar .
hesabın var mı? giriş yap