aynı isimde "baba" başlığı da var
  • yeni başlayacak dizi. haluk bilgineri yıllar sonra dijital dışında izleyecez ama tolga sarıtaşla. hep ismail hacıoğluyla bir dizide görmek isterdim, ismail bu sezon kapıldı. ergenlere göre seçmeyin şu oyuncuları gözünüzü seveyim yaa. oyunculuk görelim haluk bilginerin karşısında. bu adam kim bilir ne zaman bir dizide oynar bir daha ve biz bu şansımızı ergen fanlara ve sosyal medyaya oynayan cast seçimleri yüzünden harcıyoruz.
  • haluk bilginer'in show'da yayınlanacak yeni dizisi. tolga sarıtaş da var. tutar.
  • başrolünde haluk bilginer'in yer aldığı, yakında show tv'de gösterime girecek dizi. güzel bir yapım olacağını düşünüyorum. haluk bilginer için şans verilir.
  • az önce tanıtımına denk geldiğim yeni show tv dizisi. haluk bilginer ve tolga sarıtaşlı sahneyi paylaşmışlar. sahne sırasında müziğin ezel'deki müziğe benzediğini fark ettim efendim. umarım ezel çakması olmaz. yolu açık olsun bakalım.
  • yakında show'da başlayacak olan "bir anadolu hikayesi". sanırım şahane bir dizi bekliyor gibi. görelim bakalım

    teaser
  • başrollerini haluk bilginer ve tolga sarıtaş'ın üstlendiği gerçek bir hikayeden alıntı yeni televizyon dizisi. yayın tarihi hakkında bilgim yok fakat dizinin fragmanının efsane olduğunu söyleyebilirim. sırf bu dizi için odamdaki benim külüstürü tekrar kullanmaya başlayacağım.

    fragman

    --- spoiler ---

    para ile her şeye sahip olunacağı söylenir.
    yiyecek satın alabilirsin, ama iştah satın alamazsın.
    ılaç alırsın ama sağlık alamazsın.
    bilgi alırsın ama bilgelik alamazsın.
    gösteriş alırsın ama güzellik alamazsın.
    eğlence alırsın ama neşe alamazsın.
    tanıdık alırsın ama dost alamazsın.
    hizmetçi alırsın ama sadakat alamazsın.
    boş vakit alırsın ama huzur alamazsın.
    para ile her şeyin kabuğunu alır ; hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın..

    anne garbor

    --- spoiler ---

    diğer bilgiler:

    senarist: gökhan horzum, ekin atalar
    yapım şirketi: ay yapım
    yönetmen: çağrı bayrak
  • baba dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı, kadro çok sağlam, umarım reytinglere kurban gitmez, haluk bilginer ve tolga sarıtaş başrolde.
  • ruh hastası bir senaristin yazdığı türkiye’nin en ayarsız yapım şirketinin totale oynayacağı belli umutları haluk bilginer e dayadığı muhtemel dizinin adıdır.
  • yakında show tv'de başlayacak olan diziymiş.

    fragmanına denk geldim ve haluk bilginer'in oynadığı dizi kötü olmaz diyerek izlemeye karar verdim, konu olarak klasik baba-oğul arasındaki hiyerarşik düzeni işliyor gibi, klasik saçma türk dizileri gibi olmasa da izlesek biraz.

    edit: ilk bölümünü izledim ve beni sarmadı, ya diyaloglarda bir olmamışlık var, ya da oyuncularda. soğuk ve boğuk bir dizi. haluk bilginer'in canlandırdığı karaktere de çok sinir oldum. ayrıca adam yaralama yüzünden 4 yıl hapis kim yatıyor bu ülkede, bu kısmı da çok saçma geldi.
  • haluk bilginer role gitmemis gibi gorunuyor tanitima bakinca, anadolu babasi icin son kisi olabilir. tabii izleyince daha iyi anlariz.
hesabın var mı? giriş yap