• bir beşiktaş taraftarı sloganı.
  • sevmedigim slogan. hani farkımız vardı abi bizim? başarıyı hazmedemeyen beşiktaş taraftarı dönsün bi hangi takımın taraftarı olduğuna baksın tekrar. ne umutlar ne hüsranlara döndü zamanında. hiç büyük konuşmamak lazım. her şey geçer, yine maçı iki dakika izlemeden sadece tribün için gittiğimiz günler gelir. maçları kaybederiz ama rakibin aklı çıkar taraftarı görünce. bugüne benzer bir gururla gideriz yine evimize. 8-0 dan sonra formamı giyip gezdim ben. yalnızca kazandığımız başarıları merkeze alan bir dil, nisbeten yeni beşiktaş taraftarının profilini değiştirir, bu da bizi biz yapan ruhu kaybetmek demektir. napacaksınız milletin babası olup amk? beşiktaşlısınız o yeter işte. 3 sene önce "yıkılma öyle, haydi kalk ayağa, yürü güneşe" dediğimiz takım ayağa kalkmış. "her gece efkârımız" olan. bilic le akmaya başladı bir şeyler ve bu seviyeye bu kadar hızlı çıkmasak bile memnun olacaktık şu an. e biz bu seviyeye gelmişiz, daha kalkıp milletin anasına bacısına sövmeye ne gerek var? bize yakışır mı güç zehirlenmesi? ki biz çok kolay terso durumlar yaşayabilen bir camiayız. bırakın sövsünler, bizim ortegaya açtırdığımız pankart var bin küfürden ağır ve ince.. rakibe takılmak, kızdırmak bu işin tadı ama götten sikmeler vazelin muhabbetleri falan havalarda uçuşuyor bu muhabbeti yapan sürüyle başka takım taraftarı da var ama ben kendi tarafıma bakarım. beşiktaş taraftarı buna dönüştürülmeli kendini.
  • babanin varligiyla yoklugu arasinda hicbir fark olmamasidir. kucuk yaslarda herkesin babalari cocuklarini parklara gotururken sense arkadaslarinin cagirmasiyla gidersin. lise sinavlarina herkes arkasinda babasinin guvenini ve destegini alarak girerken sen arkadasinin sadece esyalarini tuttugunu bilerek girerdin sinavlara. ilk kiz arkadasinla bulusmak icin paraya ihtiyac oldugunda babandan degil de ev icin konulan paradan alirdin. tatil yapmak istediginde aylarca calisip para birikmek zorunda kalirdin cunku bi bok oldugunda, yardima ihtiyacin oldugunda arkanda kimse olmadigini bilirdin. universiteyi kazanamadigin zamanlarda arkamda babam var bana birsey olmaz diyemezdin. kazandiginda ise bilmedigin sehre gitmenin huzursuzlugu bir yandan maddi sikintilar bir yandan, sevgi acligi bir yandan. birseyler kazandiginda senle gurur duyacak bir babanda olmaz arkanda. herkesin babasi ogluna telefon, araba, ev vs alirken sen bunlari kendi emeklerinld kazanman gerektigini cok iyi bilirdin. ve nice zorluklarla karsilasinca tek oldugunu cok iyi bilirdin. aslinda baban varken babasiz buyumek, baban yokken babasiz buyumekten daha zor gelir insana. cunku zaten yok, am varken beklemtiler de hep taze kaliyor. kisacasi cok boktan bir durumdur.
  • (bkz: naylon baba)
    (bkz: poset baba)
    (bkz: galos baba)
  • ali kocun resmilesen fb baskanligi ile artik fenerliler icin gecerli olan soylem.
  • bildiğiniz gibi fenerbahçe başkanı ali koçun babası rahmi koç beşiktaşlı dır ve eski bir beşiktaş yöneticisidir.

    buna ilaveten aykut kocaman 'ın babası da beşiktaş kongre üyesidir.

    yani (bkz: babanız beşiktaş)
  • ilgi manyagı tinerciler doluşmuş gene nerede gündem var ordan bi tiner çıkarımı yapıyorlar. ona bakarsanız adem de fenerbahçe li olduğu için alayınızın babası fenerbahçe maymundan gelenler hariç.
hesabın var mı? giriş yap