• krodur , d,kkat çekmeye çalışır maldır
  • taşakları olmayan bireylerin anlayamayacağı edepsizdir.
  • bacaklarını omuz genişliğinden biraz daha fazla açarak oturuyorsa, taşaklara sahiptir. ama eğer 180 derece açı yapacak şekilde oturuyorsa, şişmandır.
  • görüntü kirliliği nedeni direk. tamam hadi görücüye çıkmış kız gibi durmayın ama 180 derece açı da koymayın rica ederim şu bacaklarınızın arasına.
  • herhangi bir anatomik bozukluğu olmayan erkektir. edepsizlikle alakası yoktur.

    düzeltme: lüzumsuz cümle silindi.
  • görüntü kirliligi :s
  • iyice hayvanları ellerini pipilerinin uzerinde kavurstururlar, cok buyuk bir insaniyet gostererek. hani o kadar ki kapatamıyor iki bacaginin arasini. te allahim ya. uyaramazsin da bunlari. yani bir kamyon laf yiyecegine, hakaretler isitecegine, belki de dayak yiyecegine kalkar gidersin.
  • toplu taşıma aracında benim yanıma oturduğuna pişman olacak adamdır.
    yüksek sesle çok sayıda ve arka arkaya öksürerek, kolumu bacağımı ritim tutar gibi -ama tam olarak da değil- deli deli sallayarak kişisel alanımı zorla geri alırım. bunlar işe yaramazsa bir yakın arkadaşıma telefon açar sinirden kuduruyormuşum gibi bir iki olay anlatırım. sinirli insandan çekiniyor insanlar, böyle öküzler bile "bana patlamasın" psikolojisine giriyor ister istemez. ya toparlanıyor, ya kalkıyor. istifini bozmayanı henüz hiç görmedim.

    yolda laf atanlara da durup, dönüp "bir daha söyle bakiyim" diyorum ben tehditkar bir ifadeyle. tabii ayağımda harleylerim ya da tekme atabileceğim sertlikte başka bir ayakkabı varsa - yoksa paşa paşa yiyorum lafı malesef. "özür dilerim abla" diyorlar genelde. yok devam eder tekrar ederse "bacağım kadarsın, bir kırksın, şimdi bacak arana bir diz geçirsem, kaval kemiğine şu asker postalı vari botlarımla bir tekme atsam ne yapabilirsin ki, kadınım da sonuçta" diyorum. mallayıp susuyorlar. biraz daha aşağılayıp gidiyorum. onlar özür dilemese de sağdan soldan birileri gelip onlar yerine özür diliyor.
    neden yapıyorum bunu? çünkü biz bu mal heriflerin karşısında susup oturdukça rahatsız edilmeye devam edicez. rahatsız edilmekten hoşlanmıyorum. taciz ettikleri her kadın benim yaptığımı yapsa biraz zor devam ederler böyle.

    bu konudaki gelecek planlarım daha güzel. savunma sanatı öğrenip, bir de elektrik şok cihazı edinip minicik şortumu giyip çıkıcam taksime. apaçi avına çıkıcam. gelip laf atanı, iğrenç iğrenç sarkıntılık edeni bir güzel dövücem. bir de şoklicam üstüne. oh. komser arkadaş da var. kurtarır o beni sonra polislik bir şey olursa.

    etmesinler taciz artık, yeter ya.

    not: uzun boydan kaynaklanan oturuşla hayvanlıktan kaynaklanan oturuş arasındaki farklar, görmesi hiç de zor olmayan farklardır. işbu entry hayvani kısımla alakalıdır.
  • eğer etek giyip de bacaklarını açarak oturuyorsa çok ayıp eden erkektir.
hesabın var mı? giriş yap