hesabın var mı? giriş yap

  • grene; cinsiyet: erkek; yaş: 24; il: ankara
    yemekte balık olduğu zaman yemek masasının yanındaki akvaryumun üzerine örtü örtüyoruz.

    meali: böyle de şakacı bir aileyiz.. evde salatalık yenirken de benim üzerime örtü örtüyolar...

  • cardinalspirits.com sitesinde yüz yıllık ince belli çay bardağımızın üstüne yatılmaya çalışılmasıyla ortaya çıkan intihal rezaleti mi, yoksa enteresan gerçek mi bilemediğim şeydir. linki açıp da limon atılmış çay doluymuş gibi duran ince belliyi görmek güldürdü en azından.

    the perfect whiskey glass

    isim misim vererek şöyle de bir yazı yazmışlar:

    "these eccentric whiskey glasses were designed by our friend david hill of the malt guild. after years of research in scotland with the best scotch distillers in the world, he developed this glass to best express the nose and taste of a fine whiskey.

    cardinal spirits is the exclusive online retailer of this glass. we will also be using them in our tasting room when we open later this year."

    ne eksantriği ne iskoçya'da senelerce süren araştırması, o ne şema öyle arkadaş. sorsanız zaten söylerdik, david hill mavid hill, bunca salak hikayeye ne lüzum var allaşkına :)

    edit: link düzeltildi. teşekkürler asiksurat.

  • konseyde oylar açıklanırken ahmet çıktıkça takımdaki herkesin şaşırarak gözünü belerte belerte ahmet dursuna baktığı yarışma.

    amk sanki biz yazdık ahmet oylarını da koyduk kutunun içine.

  • suçlu sadece kendisidir. milyonlarca dolarlık takımı emanet ettiğin adama bak. futbolda barış dönemini özledik diye geldin, kavga gürültüden başka bir şey getirmedin. bu kaos ortamıyla başarısızlığını fenerbahçe taraftarına yedirdin. yemin ediyorum aziz yıldırım olsa bu takım böyle olmazdı. yazık günah ya.

    edit: şimdi de, selahattin baki aracılığıyla ortalığı karıştırma derdinde. fetö diye ortaya bi yem attılar. 2-3 hafta da böyle avuturlar insanları. sen fenerbahçesin, gerekirse hakemleri de var'ı da üst üste koyup yeneceksin. o gol olmasa maç 1-1 bitecek. hiç utanmıyorsunuz, 3-4 farkla yenmeniz gereken takımın galibiyet golüne ofsayt diyip var operatörü fetöcü diyorsunuz. allah, aklı başında fenerbahçe taraftarına sabır versin.

  • geçen seneki "şampiyon 4. yıldız için sahada" yazan eleman yazmazsa eleyeceğimiz takımla maçımızdır

    edit: iş bu entry tüm lig boyunca bu entryi yazan, kalkın ulan fener'in maçı var diyen emekçi dostumuz, çubukluya gönül vermiş kardeşimiz nick yazmazsam ne olacak ki renkdaşımızı incitmek için yazılmamıştır. yaptığı totemin ters tepmesine, esprili bir tepkidir.
    kendisine ve çubukluya gönül vermiş renkdaşlarıma selam ederim.

  • cem yılmaz‘ın zorlu psm‘de yaptığı bir espri sonrası linç kültürünün ne kadar berbat bir hale geldiğini görmemizi sağlayan olaydır.

    cem yılmaz gösterisinde nasreddin hoca‘nın “parayı veren düdüğü çalar” sözüyle oynuyor ve haluk levent‘i kastederek (ki kendisini kastetme sebebi haluk levent’in büyük bir hayırsever olması) “eğer o (haluk levent) da nasreddin hoca’nın sözüyle hareket etseydi şimdiye büyük vurgun yapmıştı” diyor.

    yani kısaca haluk levent o kadar çok yardım yaptı ki bunu parayla yapsaydı şimdiye zengin olmuştu diyor.

    sonra üç tane espriden anlamayan, zevksiz, pek kıvrak zekalı olmayan ekşi yazarı bu espriyi anlamayıp buraya “cem yılmaz, haluk levent’in yardımlarına vurgun dedi” diye entry yumurtluyorlar.

    sonra işler çığırından çıkıyor. haluk levent de bunları görüp twitter üzerinden cem yılmaz’ın olayı açıklamasını istiyor. olay büyümesin diye de bu twiti geri siliyor.

    asıl rezalet ise bundan sonra olayı anlamadan etmeden cem yılmaz’ı linç etmeye katılan topluluk. hem twitter’da hem ekşi’de bir anda cem yılmaz’a nefret mesajları dolup taşıyor!

    ey insanlık! kendinize gelin! üç tane anonim insana inanıp ülkenin en büyük komedi ustasına demediğinizi bırakmadınız. biraz sorgulayın. biraz “neden bu kadar nefret doluyuz?” diye sorgulayın.

    sonra da yatın uyuyun, geç oldu.

    edit: hidrolik adam adlı yazarımız çok güzel bir şey bulmuş. cem yılmaz aynı espriyi 13 ekim 2019 teke tek yayınında da yapmış. zaten yeni stand up şovu olan komedyenler diğer programlara gidip bu şakalarını parça parça yaparlar. bunun ortaya çıkması da iyi oldu.
    işte o şaka

    edit 2: (bkz: #97716049) bu entry'deki non mi avete fatto niente adlı yazarın düşüncesine göre organize bir saldırı başlatılmak istenmiş olabilir. kişisel olarak pek ikna olmadım ama neden olmasın?