hesabın var mı? giriş yap

  • ani insan yanmaları. paranormal olayların en önemlilerinden...

    bazı kişiler 6,000 derece santigratta birdenbire, birkaç saniye içinde yanıp kül oldular. geriye sadece portakal rengine bürünmüş ve küçülmüş bir kurukafa kalıyor.

    henüz bilimsel bir açıklama bulunmuyor. otopsi uzmanları bu insanların çok kısa zamanda yüksek ısıda yandıklarını söylüyorlar. bilinen kadarıyla senelere göre olay adedi: 1950'de 11 olay, 1960'ta 7 olay, 1970'te 13 olay, 1980'de 22 olay. bazı ortak noktalar var; olay kurbanlarının büyük çoğunluğu yaşlı, şişman ve yalnız yaşayan kadınlar. önemli olaylar ise şöyle sıralanabilir:

    1673
    french fiery death

    1725, whit monday
    nicole millet's fiery demise

    1744, apr.
    grace pett's combustion

    1749
    madame de boiseon's fiery death

    1802, mar.
    massachusetts fiery death

    1847, june
    countess of goerlitz's fiery death

    1852, july
    john anderson's fiery death

    1860
    mrs. pully's fiery death

    1864
    unnamed woman's fiery death

    1885, dec.
    mrs. patrick rooney's fiery death

    1888
    aberdeen soldier's fiery death

    1904
    gladys cochrane's fiery death

    1908
    wilhelmina dewar's fiery death

    1916, dec.
    lillian green's fiery death

    1930, jan.
    nora lake's fiery death

    1938, aug. 27
    phyllis newcombe's combustion

    1938, oct.
    maybelle andrews'combustion

    1949, dec.
    ellen coutres'fiery death

    1951, july 1-2
    mary reeser's strange death

    1953, may
    esther dulin's fiery death

    1957, may
    anna martin's fiery death

    1959, jan. 31
    jack larber's fiery death

    1959, dec.
    billy peterson's fiery death

    1960, nov.
    pike county fiery deaths

    1964
    london fiery death

    1964, oct.
    olga worth stephens'combustion

    1966, mar. 13
    john greeley's combustion

    1966, mar. 13
    george turner's combustion

    1966, mar. 13
    willem ten bruik's combustion

    1966, dec.
    dr. john irving bentley's fiery death

    1980, jan. 6
    blackwood fiery death

    1980, oct.
    jenna winchester's combustion

    1982, aug.
    chicago fiery death

  • asla asla deme diye boşa dememişler....

    12 senelik kilo alma sürecinin sonunda 1,65'lik boyla 130 kg'ı görünce bir süre görmezden geldim, kabullenmek kolay değil ne de olsa. tüp mide ameliyatlarını araştırdım, insanların nerelerden ne noktalara geldiklerini gördüm; gördüm ama karşılığında nelerden vazgeçtiklerini de... hayatında bir kere bile diyetisyene gitmemiş birinin bunu denemeden ameliyat olmasının korkaklıktan başka bir şey olmadığına karar verdim. buna bir de kadın doğum doktorumun, "birazcık kilo ver ben seni bu şekilde de anne yaparım" demesi noktayı koydu. ayşegül bahar'ı buldum, ya da o beni buldu. toplamda vermem gereken 50 kg yağ ve tonlarca suyum vardı; kendime bunu nasıl yaptığımı sordu, anlattım.

    5 ağustos-14 kasım arasında 30 kg verdim, bunun 21'i yağ. nefes alabiliyorum, yürüyebiliyorum, uyuyabiliyorum... sadece güzel şeyler yemek, mide ağrısı çekmeden bir yemeği sonlandırmak, mide kazıntılarından kurtulmak, "insani" bedenlere geldiğin için giyecek kıyafet bulabilmek, seni hiç zayıf görmemiş ve olduğun gibi sevmiş kocanın geçirdiğin değişimle sana bakışlarının değiştiğini görmek, etrafından hep olumlu yorumlar almak ama bunlardan ennnn önemlisi bütün kan değerlerinin düzelmesi..... henüz yolun yarısında karşılaştıklarım bunlar; daha gidecek bir bu kadar daha yolum var ama öyle güzel bir süreçten geçiyorum ki bundan vazgeçmeye hiç niyetim yok. 60'ta görüşmek üzere *

    edit: toplamda 70 yaptık :) son 7... entrymi görüp bana yazan, destek olan, beni yalnız bırakmayan tüm yazarlara selam olsun; mesajlarda dediğim gibi "umut hep var!"

  • evet bu da oldu hem de mecliste..

    chp'li engin altay'ın “ millet aç, millet perişan. midesine sadece kuru ekmek giriyor.” sözleri üzerine a.k. partisi denizli milletvekili şahin tin “ o zaman aç değil demek” diye cevap verdi ve bu rezalet tutanaklara geçti. sinir sistemi sağlam olanların izlemesini öneririm sadece..

    gün geçmiyor ki midenizi bulandıracak, insanlığından utandıracak bir şey yaşanmasın..

    yaklaşık 15 sene önceye kadar; sektirmeden oruç tutan, her gece yatmadan şükreden dua eden, ara sıra da olsa namaza giden insandım. ama yıllar içinde öyle bir hale geldim ki bunca yapılan şeylere rağmen kimsenin belasını bulmadığı gördükçe resmen itikadım sarsıldı, geçtim oruç vs tutmayı artık dilek bile dilemiyorum. bildiğin koca bir nesil bunlar yüzünden dinden imandan soğudu, allah'la bile arasına mesafe girdi..

    hala daha; allah sizi kahretsin demekten başka da elden gelen bir şey yok ne yazık ki..

  • başlığı ilk gördüğümde;

    mercedes-benz, bmw, vw, audi, opel, porsche, man 'dan daha iyi araçlar üretildiğini, dış ticaret hacminin 3 trilyon $ olduğunu ve bunun 2 trilyon dolarının ihracat olduğunu, ağır sanayide almanlardan daha öne geçtiğimizi, dünyanın en kaliteli makinlerinin bizim tarafımızdan üretildiğini, adidas, puma, hugo boss, bosch, siemens, solingen, gaggenau gibi firmalardan daha iyi firmalarımız olduğu, bayern münih, borussia dortmund, wolfsburg, schalke 04, bayer leverkusen'den daha iyi takımlarımızın olduğunu

    fikri uyanmıştır bende.

    fakat görüyorum ki; olay tamamen farklıymış.

    edit: ergen sabah gazetesinedir sitemim.