• "o halde ülkene dön" şeklinde seslendiğim kişi söylemi.
    (bkz: evet barbar türküm)
  • ben de tarihte devamlı arkadan bıçakladığınız ama bu bıçaklamaları unutan bunak bir milletin arasında kalmış ırkçı, türkçü, osmanlı torunu bir türküm.

    memnun olmadım.
  • ben bir suriyeli'yim
    ülkemi karıştıran ve evimden eden adamın milis gücüyüm

    ben bir suriyeli'yim
    cinsel gücüm artsın diye bebek maması yerim

    ben bir suriyeli'yim
    ülkem için savaşmak yerine başka ülkenin sahilinde kadınları dikizlerim

    ben bir suriyeli'yim
    ülkemden kaçar, başka ülkede çocuk yapar sonra onları perişan ederim
  • avrupa solunu bilmeyen bir salağın duyar kasması beni benden aldı. avrupa solu dediğin adamlar avrupa'da türk, arap mahalleleri kundaklayan tipler. sağcıları daha masum avrupa'nın. hiç olmazsa ne diyorlarsa öyle görünüyorlar. böyle tiplerin avrupa'yı biliyormuş gibi konuşması da beni bitiriyor. bizim solumuz kadar naif sol var mı? tekkaş hevallere bile hümanizm kasabilen bir sol kitlesinden bahsediyoruz.

    edit: ispanyol sola istersen katalanları soralım:p
  • o zaman siktir git toprakların da ülkeni savun itoğlu it.plajda parkta orada burada eğlenme...
  • yallah esad'ın şefkatli kollarına, siktiniz ülkeyi amına koduğumun andaval pezevenkleri!
  • sen bir suriyeli'ysen türkiye'de işin ne? al çöl bedevisi kültürünü geri dön. demek istiyorum. hatta yüzüne karşı da haykırmak istiyorum.

    pezevenk duyarlılığı senden mi öğreneceğim. yıllarca dünyanın her yerinden insan türkiyeye göçmen olarak geldi sizin kadar (genelleme) kımın zararlısı görmedik. yok ülkemde savaş vardı, yok kötü durumdaydık. 10 yıla kalmaz burayı da çöle çevirirsiniz.

    edit: imla.
  • en buyuk hayalim sam da namaz kilmak olan mezhepci bir adamim, sunnilerin yine sunniler tarafindan idare edilmesini isterim, bu ugur da ic savas cikarmak ic savas da kendi tarafima maddi ve manevi yardim yapmak amaclarima ulasmam icin elzemdir, ic savas sonrasi ulkeme multeci gocu oldugunda dini referanslarla cevremi manipule eder, gerekirse yabancilari multeci silahi ile vurur paralarini almak icin sonuna kadar kullanirim, ha bu arada bu multecileri cevrem de linc ettiklerinde de sesimi cikarmam, bu arada linc edenler her seferinde beni destekliyor :))
    sen bir suriyelisin kesin din kardesimsindir .
hesabın var mı? giriş yap