• fatih tezcan'ın bence suç sayılması gereken açıklamalarıdır.

    medeni kanun nedir? önce ona bakalım:
    1-18 yaşından küçük çocukların evlendirilmesi yasaklandı.
    2-kadınlara erkeklerle eşit miras alma hakkı tanındı.
    3-erkeğin 4 kadın ile evlenmesi ve sınırsız cariye alması yasaklandı.
    4-sosyal ve ekonomik alanda kadınlara özgürlük verildi.
    5-medeni kanundan önce kadınların çalışması yasaktı. getirilen yasal düzenlemeler ile birlikte kadınlara istedikleri işte çalışma özgürlüğü verildi.

    fatih tezcan'ın karşı çıktığı ve nefret kustuğu medeni kanun budur. medeni kanuna karşı olmak çocuk gelinleri savunmaktır ve bu suçtur. medeni kanuna karşı olmak kadın haklarının yok edilmesini savunmaktır ve bu suçtur.

    fatih tezcan'ın irtica, gericilik ve suçu savunmak suçlarından yargılanmasını talep ediyoruz. zaten kendisi de videoda beni hapse atabiliyorsanız atın diyor.

    fatih tezcan medeni kanun açıklaması

    "ben medeni kanuna tabi değilim. ben medeni kanunu reddediyorum. mahkemelerde hakimlerin yüzüne de söyledim şimdi burada da söylüyorum. beni ceza evine mi atıyorsunuz, ne yaparsanız yapın." fatih tezcan

    düzeltme: tmkya göre aile rızası kapsamında evlenme yaşı 17; olağanüstü hallerde (mahkeme kararı/hamilelik vs.) 16 imiş.
  • medeni olmadığı için normaldir.
  • toprakta sizi reddedecek gibi karşılıklar verilebilecek açıklamadır.
    bunca acı ve kötülük içerisinde yaşayıp nasıl akşam rahat uyuyabiliyorlar merak içindeyim gerçekten. hiç mi hesaplaşmıyor kendiyle bu adamlar. vicdan bedenden nasıl ayrılabiliyor.
  • atin dedigi gibi cezaevine,var mi oyle hukuki sisteme atarlanma? varmis gorduk gerci
  • bugün hala mustafa kemal atatürk'ün bu ülkeye; halkı haketmediği halde getirdiği dinamik gelişimi kabul etmeyen cahiller varsa da üzülmeyin.her gelen nesil bu kıymet bilmez vatansızları gördükçe daha çok vatansever ve atatürkçü olarak büyüyor.
  • medeni kanun yerine orman kanunu gelirse fazla bir şansı olmayacak olan kişinin bir sözüdür.
  • medeni kanunun da çok umrundaydın, zavallı seni.
  • hiç kimseye salça olmadığı sürece herkesin hakkı olandır. kimse kimseye hayatını nasıl yaşayacağı konusunda baskı kuramaz. baskı ancak şiddeti doğurur.
  • hoşt diye kovalanması gereken canlı söylemi.
hesabın var mı? giriş yap