• koyu renk ojeleri kolayca cıkartmak için özel asetonu olan oje markası. artık bordo oje silerken cinayet işlemiş görünüme son.
  • büyük boylarında pompalı kapaklar büyük nimet. kavunlusunun kokusu güzel. çıkarıcılık anlamında şelale bana göre daha iyi.
  • yeni bir makyaj temizleme pamuğu çıkarmışlar. ( ya da ben yeni gördüm bilemiyorum)
    adı peeling etkili makyaj temizleme diski. pamukların üzerinde aynı peeling jellerinde olduğu gibi mavi topçuklar var. yüzde zımpara etkisi oluşturmadı. eğer beğenmezsem ojelerimi silmek için kullanmayı planlıyorum. kare pamuklarından sonra kayda değer bulduğum bir diğer pamuk ürünü bu oldu.
  • asetonları, diğer markaların asetonlarına ve diğer benri ürünlerine fark atan marka.
  • jp. kullanışlı, işe yarar
  • bunun kuru şampuanını da satıyorlar. almış bulundum (çok çabuk yağlanan saçlara sahibim, mecbur kalınan durumlarda kullanmak üzere tutuyorum elimin altında bir adet), bitene kadar kullanıp bırakmayı, bir daha almamayı düşünüyorum.
    sebeplerine gelince:
    - anında yağlı görünümü yok ediyor, bu açıdan çok güzel.
    - ancak saçı keçe gibi yapıyor. sert, şekillendirilemez, yağlı kalsaydı daha iyiydi dedirtiyor.
    - tüm gün saçınıza her elinizi sürdüğünüzde tozlu, garip bir his oluşturuyor.
    - iyice yıkamaya rağmen hemen kurtulamıyorsunuz. eğer bu ürünü kullanıp akşam da yıkandıysanız ertesi gün de saçınızdaki keçe etkisi devam ediyor.

    özetle:
    beğenmedim.
  • gratis'e özel ürünleri olan, kuru şampuanını mecburen kullandığım ve fena bulmadığım marka.

    eskiden yine gratis'te girlz only diye bir marka vardı ama o bitti, artık bundan geleceğini söylediler.
    bunun da üstünde renk yazan çeşitleri var, ne işe yararlar bilmiyorum. (boyalı saçlar için miymiş neymiş)

    bence idare ediyor gayet. saçı keçe gibi yapıyor evet ama en azından saçlar kafaya yapışık olmuyor. bu açıdan hayat kurtarıcı.

    şu anki fiyatı 9.90 tl.
  • gratis'in bir markası.büyük kare makyaj temizleme pamukları eşek gözlülerin göz makyajını temizlemelerine yetmeyen pamuklara tepki olarak doğmuş şahane bir icattır.
    (evet işbu yazar bu entry'yi girmeden 5 dk önce göz makyajını bu pamukla silmiş ve gaza gelmişti)
  • deliler gibi beyaz sabun kokulu duş jellerinden aradığım marka. alıp stok yapmıştım, bitince yeniden peşine düştüm ama kapak sorunu sebebiyle toplatılmış ve hangi mağazaya sorduysam,tekrar gelip gelmeyeceğini bilmediklerini söylediler. ya zaten ben neyi beğeniyorsam piyasadan kalkıyor, çok sevmiştim halbuki.
  • ıslak mendili de olan gratis markası. ben ettim siz etmeyin zinhar almayın. hacı yağı esansı ile metil alkolu karıştırarak elde ettiğini düşündüğüm o mendil kokusunun sebebini sözlük sayesinde çözdüm. meğer iyi asetonlar üretiyorlarmış.
    not: 2 günlük kullanımdan sonra oluşan his için (bkz: ilk başta soğuk ama girince alışıyorsun)
hesabın var mı? giriş yap