• ilk bölüm itibariyle beğendiğim ama eleştirilerimin olduğu dizi. kurguda sorun var. tam dizinin içerisine girecek iken hop diğer sahneye atlıyor. sanki ilk bölümde sırf espri kasalım demişler ama bir dizinin iyi bir yerlere gelmesi için ruhunun olması lazım. potansiyeli çok fazla , umarım yönetmen biraz daha sakin olup diziyi akışına bırakır.
  • henüz sadece 1. sezon 1. bölümü yayınlanmış bir louis c.k. ve pamela adlon dizisi. daha ilk sahnesini izledim ve pamela'yı görünce şimdiden daha da sevdim. bu ikili louie dizisinde yine yapımda ve aynı zamanda oyuncu olarak birliktelerdi ve o dizi hayatımda izlediğim en keyifli dizilerden biriydi. o yüzden şimdiden beklentilerim büyük. edit bölüm bitince gelecek.

    edit: louie tadında. sevenler kaçırmasın.
  • ilk bölümde biraz daldan dala konmuş gibi sahneler söz konusu olsa da, ikinci bölüm itibariyle gayet iyi gidecek gibi duran dizi.

    bekâr anneler için çok tanıdık anlar var ve aslında tüm anneler için de öyle. len diyorsun, ahan bizde de aynen böyle. gerçekçiliğe kattıkları komedi unsuru çok yerinde kesinlikle. louie'yi sevmemiştim; bu da ona benziyor (aynı ekibin işi ne de olsa). bunu ise sevdim gibi görünüyor.

    gerçi taraflı yaklaşıyor da olabilirim.
  • aile komedisi diyerek izlemeye başladığım ama ikinci bölümünde tamamen çalışan, çocuk sahibi annelere hitap ettiğini görüp bıraktığım dizi.

    bahsettiğim kategorideki kadınların severek izleyeceği bir dizi olmuş.
  • tam bir louis ckdizisi tam, 3 tane çocuğum var onlardan nefret ediyorum ama aslında güzeller ya sevdiğim zamanları da oluyor tabi hayatımın içine sıçmadiklari zaman gibi louie bunu gösterilerinde hep erkek tarafını anlatmıştı şimdi kadın tarafını tabi ki pamela adlonile anlatıyor ve çok güzel yapıyor. bir louis ck işi olmasını falan geçtim pamela için bile izlenir onu yapan ana baba ne güzel ana babadır o ne güzel bir kadındır, neyse sakinim.
  • favorim celia ımrie'nin canlandırdığı anne karakteri. umarım her bölüm görürüz.
  • louis c.k.'ı fazla tanımasanız bile diziyi izlediğinizde lan acaba bu adam mı yapmış diye tahmin edip tutturabileceğiniz dizidir. kendini o kadar belli ediyor yani.
  • çok güzel dizi. yani acayip mutlu ediyor beni izlediğim zaman. ve pamela adlon gerçekten harika. bu kadar doğal oynanmaz be kadın. galiba her bölüm aşık oluyorum.
  • şarkıdaki muhteşem bass sample'ı james brown'ın never can say goodbye şarkısından alınmıştır.
  • 2. sezonunun ilk bölümü bugün yayınlanacak dizidir. acizane ve nacizane çevirisini yapmayı düşündüğüm dizidir ama zaman belirsiz
    siz yine de bir göz atın, izleyin efendim. :)

    edit: dizi sahiplenildiği ve benim de yoğunluğumdan ötürü zaman ayıramadığım için çevirisini ben yapmıyorum, yapmadım. diziyi izlemeye devam ediyorum siz de başlayın veya devam edin
hesabın var mı? giriş yap