• önce bi izleyin sonra motorcuya taksiciye nefretinizi kusarsınız

    yaz sıcaklarının kimseye yaramadığını gösteren bir olay. ben burada motorcunun olayı abarttığını düşünüyorum. videonun başı olmadığı için taksicinin motorcuya yönelik önüme kırdı ani fren yaptı suçlamaları afaki kalıyor.

    tanım : ortada kaza konusu dahi yok iken yaşanan saçma tartışma.

    edit : videoyu bir kez daha sesi yükselterek izlediğimde dikkatimi çekenler.

    1-
    taksici : sen önüme kırıp fren yaptın.
    motorcu : napiyim sıkışık trafikte

    2-
    motorcu : özür bile dilemiyorum "mayın kafalı"

    3-
    taksici : yaptığınız hareketlere doluyum.

    4-
    taksici : ya polis buna napacak ? sen ne istiyosun macera mı arıyosun vaktin mi çok ?
    motorcu : he vaktim çok var mı ? var mı ?

    5-
    taksici : bin rica ediyorum kardeş senden bin
    motorcu : elini çek elini
    dışarıdan müdahil olan şahıs : usta bin arabana (kimseden tepki yok)
    yaşlı motorcu : yolu kapatıyorsun boşu boşuna yaa.
    motorcu : gerizekalı yaaa
    taksici : bi' şey yaptıysam şerefsizim ya. durdu önümde frene bastı.

    yorum sizin sevgili yazarlar.
  • standart tüm yollar bizim motorcu isteri krizi. o taksici zamanla yarışıyor, ekmeğinin peşinde. sıkıysa bana yapsın aynı hareketleri, motorunu 2 ay sonra alır tamirden.

    not: eski bir motosikletli
  • edit: taksici videoda önüme kırdın diye birşey demiyor. önüne kırma falan yok. videoyu izlemeden mal mal mesaj atan kanun bilmezler videoyu sesli şekilde izleyin. önümde ani fren yaptın bilerek diyor taksici. motosiklet zaten zor duran bir araç eğer taksi ona bile çarptıysa nasıl götünden gidiyor siz tahmin edin.

    edit2: 34. saniyede ilk entryde olan gibi bir diyalog yok dinleyen herkesin anlayabileceği gibi önümde bilerek fren yaptın diyor taksici. önüme kırdın, atladın gibi bir cümle yok.

    taksicinin haksız olduğu kaza. önümde frene bastı bilerek diye bir tanım mı var? sığır takip mesafesi diye bişey var. eğer diğer şeritten önüne kırıp fren yapmadıysa hayvanlar gibi motorcu haklı. plakalığı yamuttuysa, farı kırıldıysa parasını da ödeyecek bir sonraki sürüşünde de takip mesafesini önemseyecek. hem arkadan çarpacaksın hem para vermeden gitme peşindesin hem de öküz gibi böğürüyorsun.
  • birbirinden farkı olmayan iki trafik teröristinin tartışmasıdır.

    taksiciler, motorcular ve minibüsçüler; yarın bu üçlüyü 1 günlüğüne trafiğe çıkarmayın, günlük yaşanan trafik olaylarında %80'den fazla bir azalma olduğunu göreceksiniz.
  • herkes motorcuyu suçlu bulmuşta, ben şahsen taksiciyi suçlu buldum. isterse ani stop yapsın arkadan vurduysa arkadan vuran suçludur trafik kuralları gereği. o andan sonrası bir ton gereksiz zırva iki taraf içinde, ama taksicinin hıyar gibi yok "çok doluyum, allahın kitabın yok mu? macera mı arıyosun polis çağırcan" gibi lafları daha da batırıyor taksiciyi benim gözümde. eyyorlamam bu kadar, teşekkürler okuduğunuz için.

    edit: şayet motorcu arada mesafe yokken taksici'nin önüne(şerit değiştirip) geçtikten sonra taksici vurduysa, kurallar gereği motor süren suçludur.

    dikkatime getiren civili kek hocama teşekkürler.
  • kesin motorcu haklıdır..
  • motorcu haksız bir dallama kafasındaki kameraya güvenip adamı taciz edip duruyor.
  • motorcuların gerçekten ve iyiden iyiye bıkkınlık vermesi. özellikle şu moto kuryeler ve yemek taşıyan angutlar. her yerden çıkarlar, kırmızı ışık dinlemezler, kaldırımdan giderler, ters yoldan üstünüze gelirler ama saygı beklerler. burada da işi uzatan motorcu, bir halt yok adamın üzerine gidiyor.
  • taksici yine haksız. hem arkadan çarpmış kesinlikle kendisi suçlu, hemde araba benim değil diyor, araba senin değilse kullanma amk salağı. taksici arkadaşından pazar günleri arabayı alıp, 3-5 kuruş kazanıcam diye yapmadıkları çakallık kalmaz sonra yevmiyemi çıkaramadım diye isyan eder.
  • görgüsüz, tahrikkar ve adamın alttan alışını görünce üstüne giderek hakaretler eden bir adet mal motorsiklet sürücüsünün olduğu görüntüler.

    o taksiciye allah sabır versin. naif adammış, sürekli hakaret yemiş ama neyse ki sineye çekebilmiş de, gerisi gelmemiş.
hesabın var mı? giriş yap