• yeniden başladığım ve bitirmek üzere olduğum oyundur.*
  • erkeklerin hayallerindeki çok işlevli kadın modelini gözümüze sokan oyun.
  • girişi muazzam olan oyun.

    --- spoiler ---

    77 numaranın olduğu yerde ortalık karışana kadar 93 ekran görüntüsü aldım. sadece bir saat etrafı gezdim. tüm oyunları oynayıp ödüller kazandım. şahane!

    gerçekten müthiş bir şehir kurmuşlar. senaryodan da çok fena şeyler çıkacağı belli. ümitliyim.

    sağ elde ad göründüğünde ortalığın karışacağı belliydi.*

    --- spoiler ---

    neyse ben biraz daha oynayayım. yoksa saçmalamaya devam edeceğim.*
  • çok fps sevmeyen biri olarak beğendiğim oyun
  • bu mükemmel oyun, birkaç günlüğüne steam'de sadece $7.50.

    kaçırmayın.
  • --- spoiler ---

    "the tragedy of a man obsessed with scavenging pineapples and candyfloss from filthy bins."

    http://www.incgamers.com/…ice-and-fatalism?switch=0

    --- spoiler ---
  • muhteşem bir hikaye, muhteşem bir atmosfer, beni şu ana kadar en çok etkilemiş oyun.
  • dün bitirdiğim güzel oyun. oynayacaklara tavsiyem tüm voksofonları toplamaya çalışmaları. bu şekilde hikayenin oyun içinde pek bahsedilmeyen yerlerini de yakalayabilirler.

    eklemeyi unutmuşum;

    --- spoiler ---

    oyunun sonuna doğru rapture'a gelince özlediğimi fark ettim. her an bioshock'u tekrar yükleyebilirim. bekle beni rapture.

    --- spoiler ---
  • oyunu dün bitirenlerdenim.

    oynayacaklara tavsiyem, dolapları ve çöp kutularını karıştırmak için çok fazla zaman harcamasınlar. zaten yeterince paranız oluyor, elizabeth ve kasalar sağolsun. bütün vigorların ve silahların upgrade'lerine ihtiyacınız yok zaten. ben sadece pistol ve machine gun'ı upgrade etmiştim. vigorların çoğunu upgrade etmeme rağmen, sadece belli başlı vigorları kullandım. shock jockey, kargalar, bir de bucking bronco yetti. karga adamlarla savaşmak için ara sıra tuzak olarak, ateş vigor'unu kullandım, o kadar. diğerlerine pek gerek duymadım açıkçası. onları upgrade etmesem de olurmuş.

    default zorluk seviyesinde benim gibi fazla fps oynamayan biri için bile oyun çok zor değildi. sanırım oyun boyunca sadece 4 defa öldüm. bunlardan 2'sinde aslında ölmedim bile, oyunun objektifini koruyamadım sadece. ayrıca bir başka tavsiye, oyunda gamepad'in üst tuşuna bastığınızda sizi objektife yönlendiren bir ok çıkıyor, daha gerçekçi ve zevkli bir deneyim için bu tuşa hiçbir zaman basmayın. gideceğiniz yeri kendiniz bulun, oyun içinde sokaklarda bulunan haritalardan faydalanın gerekirse. ya da elizabeth'i takip edin.

    ben bir haftada baya yavaş oynamama, her yere göz atmama, bütün kapıları açmama (ya da öyle sanıyorum), bütün sinematografları kullanmama, zaman ayırıp columbia'nin balkonlardan manzaraları seyretmeme rağmen, oyunu 14 saatte bitirmişim. bunun belki de 2 saati çekmeceleri karıştırarak, yerlerde lockpick arayarak geçmiştir. ben ettim siz etmeyin.

    oyunu bitirdiğimde infusionlarım 7-10-10 gibi bir şeydi. bazı infusion'lar yerde duran kutuların duvarla birleştiği yerde falan saklanmış oluyor, o yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor hepsini bulabilmek için. ama şart da değil, zaten yeterince güçlüsünüz.

    o yüzden tavsiyem, yavaş yavaş, etrafa, binalara, manzaralara baka baka, ses kayıtlarını dinleye dinleye oynamanız. hikayenin tadını çıkarmanız.
  • son dlc'si bioshock burial at sea part ıı ile gözümde bir efsane olmuştur. ilk 5 dakikasında insanı mutluluktan ağlatabilecek kadar güzel atmosfere sahipken son 5 dakikası insanı allak bullak ediyor. hikayenin bütünlüğünü daha iyi anlayabilmek için tez vakitte bas ıı'yi oynayınız sevgili rapturelılar!
hesabın var mı? giriş yap