• merhaba gençler ve hep genç kalanlar.
  • that's me
  • kadın düşmanı, katil savunucusu. ceren damar'ı öldüren caniyi mesaj yoluyla savunmakta bir beis görmeyen yazar bozuntusu. caninin söylediği aramızda ilişki vardı iftiralarının gerçek olduğuna inanmayı tercih ediyor. katil hakimin bu iddiasını ispat etme talebini karşılıksız bırakıp, saçma sapan cevaplar verirken, bu yazar ısrarla o ahlaksız, saçma, temelsiz iftiralara inanmayı tercih ediyor. katil bu iddialarını ispat edemedi dememe rağmen o zaman aralarında ilişki olmadığını ispat et diyor. herhalde caninin katlettiği gariban kadını mezardan kaldırıp, atılan iftiralar gerçek mi değil mi soralım istiyor. ısrarla tekrar söylüyorum belki buraya yazdım diye utanır vazgeçersin o saçma düşüncenden; katil aralarında ilişki olduğunu ispat edememiştir, ilişkiye dair mesaj sunamamıştır, birlikte çekilmiş fotoğraf göster demişler, fotojenik olmadığım için birlikte fotoğraf çekmedik gibi saçma bir bahane sunmuştur. ama sen hala silahla vurduktan sonra, yerde yatan bir kadını 17 yerinden bıçaklayabilen caninin iftiralarına inanmayı tercih ediyorsun.
  • ceren damar davasında katilin tarafını tutan biridir. öncelikle kendisine şunu söylemek isterim tanık kelimesi tdk'na göre 'gördüğünü ve bildiğini anlatan, bilgi veren kimse, şahit' şeklindedir. bakın veya denmiyor gördüğünü ve bildiğini... bugün mahkemede konuşan kişilerse herhangi bir şey görmediklerini sadece katilin böyle bir durumdan bahsettiğini iddia etmiştir. şimdi bunları tanıkların ifadesi olarak görebiliyorsa ben de kendisi ile ilgili kafama göre iddiada bulunabilirim bu yazar arkadaşın galiba. mesela; bir aslan burcu erkegi adlı yazarın bir adet oc olduğunu duymuştum ama görmedim dediğimde sanırım kendisi yine aynı tatminkar tavrını devam ettirecek benim sözlerimi kabul edecektir.
  • adalet öldürerek dağıtılmaz.
  • ırkçı ve akli melekeleri yerinde olmayan yazarımsı çomar. üslubuma laf edip nickaltıma falan yazmış şöyle bir baktım da bunun gibi köpekler için gayet sakince konuşmuşum sert üslup görmemiş kendisi.

    diğer entrylerinde de cinsiyetçilik, kadın düşmanlığı da akıyor salyalarından. nickaltındaki entryleri de okuyup görebilirsiniz zaten. iğrenç çomar seni.

    hayır bir de utanmadan kendisine yazdığım dm için link veriyor aşağılık köpek. bak bakalım neye karşı sana yazmışım onları. buyrun ırkçı köpeğin entrysi https://eksiup.com/p/7q393786fg4e

    muhtemelen 20 yaş altı ergen kaale almamak lazım bunun gibilerini de insan dayanamıyor işte. tez zamanda uçurulması gerekiyor. açık açık siyahilere karşı nefret söyleminde bulunmuş köpek.

    edit: uçurulmuş hastalıklı köpek, sözlük moderatörlerine teşekkür ediyorum, adalet tecelli etti içimizin yağları eridi.
  • kadın düşmanı, ırkçı, insanları dış görünüşüne göre yargılayan (bir youtuber ı ve kilosu yüzünden yargıladı), muhtemelende böyle aşağılık kompleksi içinde olduğundan ötürü kendisinin çok çirkin bir birey olduğunu düşünüyorum.
  • var bizde her şeye biraz düşmanlık evet.

    except for us...
  • seviyoruz bu hayatı
  • hakuna matata kıvamında yaşıyorum.
    şimdilik.
    e önemli olan da buydu zaten.
    hakuna matata
hesabın var mı? giriş yap