• counter strike global offensive, dota 2, tf2gibi online oyunlarda kullanılan oyun içi skin öğelerini, karakter setlerini alıp satabileceğiniz, paraya çevirebileceğiniz site.

    komisyon işlem başına %5 olarak belirlenmiş gördüğüm üzre.

    özellikle opskins'in artık csgo için pazarı olmaması dolayısı ile daha da önem kazanmış bulunmakta.

    hesabınızdaki bakiyeyi de herhangi bir türk kripto para borsasına bitcoin, ethereum, litecoin olarak gönderebilirsiniz.

    bitcoin olarak çekmek isterseniz işlem başına $10 dolar ayrıca ücreti var. ethereum ve litecoin için herhangi bir masraf bulunmamakta.

    esasında paypal hizmetleri de var fakat ülkemizde yasaklı olduğu için kullanamıyoruz kendilerini.

    site linki
  • anasının amına su kaçıran site. kaç gündür float'u acayip düşük %20 indirimle satılan bir m4a4 paladin'in peşindeyim, bir türlü kredi kartımı onaylatamadım. gören de ben adamları dolandıracağım zannedecek, asıl benim size güvenmemem lazım. istedikleri şeylere bak şimdi, madde halinde yazayım.

    1) nüfus cüzdanı veya kimliğinin kullanacağın kredi kartı ile yan yana fotosu
    2) kullanacağın kredi kartı ile selfie (ciddiyim)
    3) nüfus cüzdanında saç- sakal kısa, selfie'de uzun gibi bir durumdaysanız, ek güvenlik olarak facebook ya da linkedin public profil linki.

    gıcıklığına twitter hesabımı vereyim dedim, anında şöyle bir mesaj aldım.

    "we are unable to verify your account. please use your cards via g2a pay instead."

    g2a denen saçmalığa hiç girmiyorum, orada yaşadıklarım bambaşka bir entry'nin konusu. adamlara sitem ederek linkedin profilimi verdim şimdi. hatta olur da beğenmezler diye linkedin'deki fotomu güncelledim, normalde gizli olan profili profili public'e çevirdim, hatta adımı bile tam yazdım.

    o paladin'i alayım, sizden bir daha alışveriş yapan orospu çocuğu olsun. gider steam'e delikanlı gibi domalırım, bu ne lan? amerika'ya girerken adamı bu kadar sıkıştırmıyorlar, bana bunu yapan sitenin kurucusuna bak.

    https://twitter.com/anazir

    e orospu çocuğu sen benden daha terörist kılıklısın, neyin özgüveni bu ya? elin arabına ya da pakisinin sitesine yedi ceddime kadar hesap veriyorum.
  • ağır scam olduğuna dair dedikoduları olan oyun zımbırtıları (item, skin, gold, bok, pusur) satan site. ya da sattığını iddaa eden...
  • her konuya fransız mallara göre ağır scam olan siteymiş. site güvenlik konusunda steam'in kullanıcıyı yorduğunun 5 katı yorarak para yatırtıyor, çektiriyor. denemeden görmeden duyduğumuzla entry girerek yanlış bilgi yaymanın kime ne faydası var anlamıyorum. kaç yıldır bu siteden skin almış, satmış biri olarak oldukça güvenilir bir sitedir diyorum.
hesabın var mı? giriş yap