• yaklaşık bir buçuk haftalık bir maraton sonrası bekleyiş moduna geçtiğim anime. biriksin diye uğraştık ama henüz mangasını okumadan fillerlarından nefret edebildim(üstelik elimde 1'den 269'a kadar tüm bölümlerin olmasına ve atlayabilecek kadar cesur olmama rağmen).
  • an itibariyle animesinin 270. bölümü alemlere düşmüştür...

    --- feci spoiler ---
    --- feci spoiler ---

    ichinin maskesi yalama olmuş bu ne yahu bi parçası kırlıyor tamir ediyor ulqicik parçalıyor sonra yeniden maskeleniyor. en sonunda dayanamadı espadamız aizenin bile görmediği bir forma geçti ve sana bi ders vermek lazım yeğen diyerekten ruhuna deliği konduruverdi. hayır arkadaş bölüm sonu spoilerinda da bişi göstermiyorlarki... bekle şimdi işin yoksa 1 hafta*

    --- feci spoiler ---
    --- feci spoiler ---
  • binaların nişastadan yapıldığı anime... birileri dövüş sırasında bi duvara çarpmaya görsün. bina tuzla buz...
  • --- spoiler manga ---

    yorouchi (böyle mi yazılıyor bilemedim ben onu ) de geldi aha şimdi tam oldu. bi de yorouchi sama nasıl geldi öyle ya? bankai formunda mı ki ? kesin değil. ama ichigonun babası epey güçlü. artık açıklasınlar ya da tekrar bu ichigo'nın babası ve urahara'nın aizen için geliştirdiği bir taktik falan varsa flashback yapsınlar şöle yine bi 100 senelik. bi de aizenin bankaisini hiç merak etmiyorum. asıl uraharanın bankaisini merak ediyorum. hatta çatlıyorum da diyebilriim. *

    --- spoiler manga ---
  • --- spoiler manga [403] ---

    iki senedir beklediğim sonunda olmuştur. yoruichi geldi. hem de ne geliş. şimdi tüm kayda değer karakterler bir arada *yoruichi, isshin ve de urahara* nasıl ilerleyecek bilmiyorum. ama yoruichi'nin gelişi aylardır beni heyecanlandıran tek şey o kesin. kullandığı silahın değil bankaisi, shikaisi olduğunu bile zannetmiyorum. bu kadar basit olmamalı. shihouin ailesinin kullandığı zımbırtılardan biri olabilir. ama zanpakutousu olmamalı, olmasın.

    --- spoiler ---
  • fillerlarını saymazsak çok güzel bir animedir. benim gibi animenin heyecanını kaçırmamak için mangasını okumayan izleyicilerini bazen tam anlamıyla çatlatmaktadır. söz konusu şahıs sadık bir izleyici olmalı ki bleach izlemeye devam edebilsin.

    işte bleach'in filler bölümleri:

    033
    050
    064-109
    128-137
    147-149
    168-189
    204-205
    213-214
    227-265

    yani şu anda 270. bölümde olduğunu düşünürsek:
    270 bölüm bleach'in 126 bölümü filler 144 bölümü gerçek bölüm. neredeyse yarı yarıya!
    son 5 bölüm fillersız geçiyor, bakalım yeni fillerlar ne zaman başlayacak...
  • --- spoiler ---

    aizen-sama'nın "can not read my pokerface" dediği zannımca fan yapımı eserden sonra, "keşke lady gaga ile aizen-sama bad romance de olsaydı!" demem üzerine, tite bir de bad romance göndermesi yapmıştır.. bir kısım aizen-sama hayranı üzgün olsa da, tite'ye ilk defa bela okumuyorum sanırım ^^ (tamam, gaga'nın dansçılarından biri kaçmış gibi görünüyor, ama olur o kadar kusur kadı kızında da*..)

    --- spoiler ---

    (bkz: geyikleri salmak)
  • 271. bölüm an itibariyle online olarak izlenebiliyor.

    --- spoiler 271 ---

    nihayet ichigo ulquiorra nın eline verdiği formu almıştır. tabi bu olmadan önce baya dayak yedi hatta koca bir delik açıldı göhsünde.
    bunu hep böyle yapmak zorundalar sanki. tamam yapın ama araya filler koymayın bari. bir kavganın 3 bölüm sürmesine razıyım.
    ichigonun yakışıklı ve zalım hali için ichigo second phase.

    --- spoiler 271 ---
  • eh be dattebayo aylar sonra bir gece bleach sefası yapalım dedik içine ettin

    gene biraz aşinaymışım japoncaya bunu anladın ulquiorra'nın dediklerinden 3-5 bişeyler çıkarabiliyorum da konu anlaşılıyor daha dakika 10 hadi bakalım

    ayrıca dattebayonun videonun başına 3 saniyelik bölüm özeti koyması çok hoş olmuş

    dattebayo 271 de altyazı yoktur bilginize
  • --- spoiler ---

    ichigo'ya bi haller oldu, ulquiorra telef oldu. peki ichigo eski haline dönecek mi? öldü lan adam.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap